بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
undead_knight (04-10-2014)
نه البته بقیه بیشتر جر دادند تا من:))
چون از مهربد با وجود اختلافاتمون خوشم میاد:))
ای کلک تو هم بدجنس شدیا:))
محیط که بدون ادماش معنا نداره ولی خب ازادی بیان اینجا و وجود چندتا ادم که یه سر و گاهی گردن! بالاتر از سطح نرمال جامعه مجازی هستند از مهمترین دلایل من برای اومدن به اینجاست.
از رفتن آلیس و یه نفر هم خوشحال نمیشم ولی خب هدف از اومدن به اینجا دیدن اونها نیست! اگه این بود فیسبوک،چت و... مکان های مناسب تری برای ارتباط های شخصی هستند:))
ویرایش از سوی undead_knight : 04-10-2014 در ساعت 01:23 PM
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Alice(04-10-2014),Fiona (04-10-2014),kourosh_bikhoda (04-11-2014),murmurous (04-10-2014),undead_knight (04-10-2014)
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
—مزدک بامداد
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Mehrbod (04-10-2014)
تو به این تصویر میگویی سکسی؟؟؟!! یادمه دفعه قبل هم تصویر بازیگر خردسال ژاپنی رو گذاشته بودم همتون گفتید سکسی!!!
یکی که میخواست بهش تجاوز کنه!!
یعنی تو با عکس های سکسی راضی میشی و از رفتن چشم پوشی میکنی؟؟
تا همین الان چندتا عکس برات بفرستم! :-)
درضمن من نامه ای فرستادم با موضوع نارو (naro) :-))
نوشته بودم : درود. میشه نری؟ لطفا
همیـــــــــــــــــن!
دوس داری دختری نازتو بکشه و منتت رو بکشه؟!
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
Alice(04-10-2014),Mehrbod (04-10-2014),undead_knight (04-10-2014)
kourosh_bikhoda (04-11-2014),undead_knight (04-10-2014)
—مزدک بامداد
Mehrbod (04-10-2014)
هماکنون 14 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 14 مهمان)