اخه مخ های روزگار من که گفتم جوابتان خاموشیست اگه خیلید مخید چرا وضع مملکتون اینطوریه واقعا ننگ ماست بگیم ایرانییم
وافتخار ماست بگیم ترکیم.
گیر یه مشت فارس افتادیم لیاغت شما همین اخوندان والسلام
آغازگر جُستار

اخه مخ های روزگار من که گفتم جوابتان خاموشیست اگه خیلید مخید چرا وضع مملکتون اینطوریه واقعا ننگ ماست بگیم ایرانییم
وافتخار ماست بگیم ترکیم.
گیر یه مشت فارس افتادیم لیاغت شما همین اخوندان والسلام

پس ببین شماها چه مخ هایی هستید که طبق ادعای خودتون گیر ماها افتادیدوضع گنده تر هاتونم که دیدیم چه مخ هایی هستند ! ببینید شما زیر دست ها چی هستید
لازمه یه چیزی رو در مورد شما ها بگم ، طبق ادعای خودتون 8000 سال قدمت دارید ! قدیمی ترین تمدن بشری 5200 سال پیش بوده ! یعنی شماها 2800 سال همین طوری دور خودتون میزدیدآخر سر هم دیگران اومدند تمدن درست کردند و شماها کماکان دارید دور خودتون میزنید
![]()
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (11-05-2010),doubt (01-06-2011),Theodor Herzl (11-05-2010)

جناب میلاد ، از کسی که به خودش میگه گرگ دیگه چه انتظاری دارید ، فقط مواظب باشید پاچه شلوار شما رو نگیرد. ایران آزاد شد اینها رو وسط چهار راه آبرسانی تبریز داخل قفس خواهیم انداخت و بلیط میفروشیم ، هموطنان آذربایجانی ما بیایند پفک و چسفیل برایشان پرتاب کنند![]()
"A Land without a People for a People without a Land"
آغازگر جُستار

Anarchy (11-05-2010)

جناب گرگ ، شما که انقدر از زبان فارسی ، فارسها و ایران متنفر هستید ، اینجا پس چه میکنید؟ مگر ما میآییم در وبسایتهای شما چیزی بنویسیم؟ زورتان هم میرسد بروید اسلحه بردارید آذربایجان را تجزیه کنید ، ما هم برمیداریم ، یکی به هر حال پیروز میشود
"A Land without a People for a People without a Land"

مساله هارت و پورت است و بس ، اینها حتا جرات نکردند وقتی تمام ایران شلوغ شده بود یک سر و صدایی راه بیندازند و بهانه شان این است که جنبش سبز را قبول نداریم !
ما هم قبول نداریم ولی وقتی تمام ایران شلوغ شد ما هم کار خودمان را کردیم ! چون هم عقلمان میرسد که وقتی اوضاع حکومت سست است باید کاری کرد و هم مثل اینها ترسو نیستیم ..
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (11-05-2010),doubt (01-06-2011),Theodor Herzl (11-05-2010)

چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
آغازگر جُستار

اصلا بحث تایپیک چی بود؟؟؟؟
برید صفحه اول بخونید به پارس بودن خود بگریید.
ما خودمون گرگ نمیدونیم نمادمون گرگ چنان که ماله شما......
اینم جواب صدای عر عر نیمیاد هاف هاف پارس ....میاد.
به نظرم تایپیک قفل بشه خوبه.

Anarchy (11-06-2010),kourosh_bikhoda (11-06-2010)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)