راسل جان ، مهم نیست تو چی گفتی ، مهم اینه که من چی گفته بودم که تو ازم نقل قول گرفتی ... مطمئن باش من کسی نیستم که حرفی رو تحریف کنم یا دروغ بگم !! خودت ببین اولین پست بحث من و تو با چی شروع شد :
یک گروه سنی تروریستی به نام 5 مرزبان ایرانی را ربودند - برگ 43
پس نمیتونی از من نقل قول بگیری ، اما حرف خودت رو بزنی !!
مع الفارقش اینه که داستان دو چیز متفاوت هست و هر جایی در تاریخ اسلام اسم قرآن اومد وسط ، با قضیه خیالی قرآن مولوی عبدالحمید یکی نیست !!
نبرد صفین - WiKi
اگر فیلم به اسارت گرفتن 5 نظامی رو دیده باشی ، اولش آیه 4 سوره محمد رو میاره ... یعنی اینها اصولا طرف مقابل رو رافضی و کافر میدونن !!در ۱ صفر ۳۷ (قمری) نبردی سنگین میان علی بن ابیطالب و معاویه که در شام ادعای خلافت کرده بود، در محلی بهنام صفین که در ناحیه غربی عراق میان بالس و رقه است رخ داد. در آغاز خلافت علی، معاویه را از کارگزاری شام معزول وسهل بن حنیف را جانشین وی کرد. معاویه نپذیرفت و شام را زیر فرمان خود گرفت. پس از پایان جنگ جمل، علی، حریر بن عبدالله را به شام فرستاد تا از معاویه بیعت بگیرد. معاویه نیز به خونخواهی عثمان لشکری برای جنگ با علی آماده کرد. علی هم از کوفه عازم جنگ شد و در صفین جنگ سختی میان سپاه شام و عراق درگرفت. این نبرد۱۱۰ روز طول کشید.پس از چند روز نبرد، سپاه علی در شرف پیروزی بود که با پیشنهاد عمروعاص، سپاه معاویه قرآنها را بر سر نیزه کردند. با دیدن این صحنه گروهی از سپاه عراق جنگ را ترک کردند.علی مالک اشتر و یا عبدالله بن عباس را برای نمایندگی و حکمیت انتخاب نمود؛ اما گروهی که جنگ را ترک کرده بودند، نپذیرفتند و ابوموسی اشعری را برگزیدند.بنابراین تعیین خلیفه بهحکمیت میان عمروعاص و ابوموسی اشعری سپرده شد، لکن با بی کفایتی ابوموسی و زیرکی عمروعاص خلافت به معاویه سپرده و علی از آن عزل شد و علناً قدرت را از دست حضرت گرفت.
همه اینها حدس و گمانه زنی هست و استدلال بر مبنای شواهد و قرائن ... من هم نگفتم قطعا امتیازی داده شده ، اما احتمال اون رو بیشتر میدونم !! گفتم از نظر من امتیاز چمدون پر از پول نیست ...
نقشه کجا بود راسل جان ؟ چرا بحث رو از حالت عادی وارد جنگ لفظی و حملات شخصی میکنی ؟