شما راه دلبری بلد نیستد وگرنه من خیلی هم آسونم! :) اما حالا باید آبروی ما رو میبردی که همه بفهمن من تورو با اینجا آشنا کردم عزیزم؟؟؟
شما راه دلبری بلد نیستد وگرنه من خیلی هم آسونم! :) اما حالا باید آبروی ما رو میبردی که همه بفهمن من تورو با اینجا آشنا کردم عزیزم؟؟؟
اگر آسان بودید که اینگونه نمیترشیدید! اما آلیس به نظرم چون تو پروسهی بازی را از طریق این سایت کاملا مطالعه کردهای فریب نمیخوری، برای من جای شگفتی بود که تمام این ها را عین دروس دانشگاهی از بر کرده بودی. برای همین هوش تو در زندگی کاملا بر علیه خودت نشانه رفته است.
راستش مطالعه که نکردم، من تمام مطالب این سایت رو دنبال می کنم و طبیعتا مبانی مهم بازی رو هم از طریق همین جا یاد گرفتم. تو هم دیدم دیگه خیلی به دختربازی علاقه داری و هروقت مارو می بینی شروع می کنی به مخ زدن و آمار دادن به این و اون گفتم اینجا رو بهت معرفی کنم که باقیات صالحاتم باشه واسه من! :)
Anarchy (04-08-2014)
تو شایستگی این را داری که رهبر پسربازان این فروم برای آموزش بازی دخترانه باشی. پس درنگ نکن و متودهای عشوه آمدن را سریعا به طور علمی و عملی برای دختران آموزش بده.
برو بابا امید من حوصله این مسخره بازی ها رو ندارم. خودت به دوس دخترت بگو بیاد اینجا مبانی آموزشی رو یاد بده، البته اون گوشکوب تر از این حرفاس که چیزی از تئوری های اینجا سر در بیاره! :)
Anarchy (04-08-2014)
Anarchy (04-08-2014)
هیچی بابا در مورد صادق هدایته. تو که نمی خونیش! امید من خیلی دوست دارم تریاک بکشم مثل صادق.. واسم جور می کنی؟؟؟ :((
Anarchy (04-08-2014)
خودت می دونی من خیلی تنهام... دوست دارم تنهاییمو با مواد مخدر و صادق پر کنم. عیب نداره جور نکن دوباره می رم ترامادول می خورم...
Anarchy (04-08-2014)
هماکنون 82 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 82 مهمان)