sonixax (04-06-2014),undead_knight (04-06-2014)
مشکل فایده گرایی(یا شاخه رایجش) این هست که به سود ادما(معمولا اکثریت) ارزش میده،که خب هم تعریف سود خیلی وقت ها سرش اختلافه هم اینکه این اکثریت ممکنه یک چیز کاملا غیر اخلاقی(مثلا قربانی کردن نوزاد) رو دوست داشته باشند و ازش شاد بشند!
البته سودگرایی در جاهایی هم حرف های زیادی برای گفتن داره ولی اگر محدود نشه و هر ارزش اخلاقی رو بشه فدای سود یا شادی اکثریت کرد اون وقت ما واقعا داریم بی خودی اخلاقیات مسلمون ها رو زیر سوال میبریم!
من دلبستگی خاصی به مکاتب اخلاقی ندارم،ولی دیدگاهم معمولا نزدیک به ترکیبی از اینها هست:
Natural and legal rights - WiKi
Preference utilitarianism - WiKi
Ethical egoism - WiKi
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
sonixax (04-06-2014)
گفتم که برای من دیدگاه های دیگران بی اهمیته،نسبی گرایی اخلاقی میگه هم دیدگاه من اخلاقیه و هم مخالف من!این رو نمیتونم بپذیرم،یکی ای نوسط باید دیدگاهش رو تغییر بده/نسبی گرایی مورد نظرم هم با نسبی گرایی رایج فرق داره،من در ارزش ها نسبی گرا نیستم،در عمل اگر گزینه ای نباشه به بدتر رضایت میدم.که قطعا اینجا من خیلی گزینه ها رو میبینم.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
shirin (04-06-2014)
بله القاعده هم گزینه های های محدودی داره! :))
جیش العدل یک گروه تروریستیه،اصولا من با ماهیت تروریسم مخالفم چون در نهایت وقتی گروهی اینقدر پشتوانه مردمی نداره که وادار میشه به حرکات تروریستی روی بیاره من کارش رو موجه نمیبینم.
اگر یک قیام مسلحانه در منطقه صورت گرفته بود حداقل استدلال میکردم که بخش قابل توجهی از مردم منطقه با روش جیش العدل موافقند ولی گروهی که دست به تروریسم میزنه یعنی ایدولوژی و متودش اینقدر طرافداران کمی داره که وادار به اجرای عملیات های تروریستی شده.
Tacitus-
shirin (04-07-2014)
sonixax (04-08-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)