آغازگر جُستار

shirin (04-06-2014),sonixax (04-06-2014),undead_knight (04-07-2014)

ویرایش از سوی Mehrbod : 04-09-2014 در ساعت 12:01 AM
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد

هشدار : زنان انجمن نخوانند !
من Undead_Knight را میبینم که درب اتاق خویش را قفل نموده و در سیستم فیلم سوپر پخش میکند. سپس با نگاه درشت و خیره به مناظر سکسی شلوار خویشتن را پایین کشیده و در حالیکه روی زانوان خود نشسته کف دستی میرود. پس از درنگی کوتاه در مرکز دست راست خود دوبار تف میکند و با دستانی خیس آلت خود را میمالد تا لحظهی موعود فرارسد. در این اثنا که سکسیترین سکانس فیلم پخش میشود ناگهان نفسهایش به شماره میفتند، تند تند نفس میکشد و محکم آلت خود را بالا و پایین میکنید، شدت عمل پس از چندین لحظه چند برابر میشود، بطوریکه اندکی از پوست کیر وی کشیده شده و زخم کوچکی برمیدارد، اما شوالیه همچنان مستعدانه جلق میزند.
بعد از این که قطرههای عرق بر پیشانی او ظاهر شده و همچنان دست بردارد کیر خود نیست ناگهان آلت خویش را جلوی مانیتور میگیرد، چشمانش سیاهی میرود و بعد دو قطره آب رقیق و شل از شوالیه بیرون آمده و با شدت روی صفحهی مانیتور پرتاب میشوند.
بعد از این انزال دلچسب و گوارا شوالیه دو قطره را با دستان خود از روی مانیتور پاک میکند و به نرمی میلیسد، سپس شورت خویشتن را بالا کشیده و روانهی دستشویی میشود تا چندکیلویی هم بریند و خلاصه از تمام ابعاد جسمی و جنسی و روانی ارضا شود.
قسمت بعدی: شوالیه در دستشویی!![]()
Russell (04-07-2014),sonixax (04-07-2014),undead_knight (04-07-2014)

بی رگ بودن هم مسئله ای هست برای خودش،فان قضیه رو کم میکنه![]()
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-

Russell (04-07-2014),sonixax (04-07-2014),undead_knight (04-07-2014)

Mehrbod (04-08-2014)

شما به معنای تحتالفظی کلمه بیرگ هستید! بهتر است زمان گرانبها را برای شما هدر ندهم، بروم یکی دیگر را قلقلک بدهم!
kourosh_bikhoda (04-08-2014),sonixax (04-07-2014),undead_knight (04-07-2014)
آغازگر جُستار

من یک روانآزاری لایت برای @Russell دارم:
ایشان را موظف میکنیم کلاسی در پیشاورِ پاکستان باز کنند و طی چهار ترم فشردهی یکساله روزی ده ساعت به اعضای القاعده، طالبان و نمایندگانِ بوکوحرام منطق، بیخدایی، سکولاریسم، فرگشت ، فلسفه و بیگبنگ تئوری تدریس کنند!
![]()
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
sonixax (04-08-2014),undead_knight (04-09-2014)

Dariush (04-08-2014),undead_knight (04-09-2014)

به نظر من اینطوری دیگه واقعا کاربرا اذیت می شن.. اینجا میخوایم یه کمی بخندیم و سر به سر هم بذاریم. نه دیگه اینطوری، این مثل توهین می مونه! البته این نظر شخصی منه شاید مهسا ناراحت نشه.
undead_knight (04-09-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)