گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی Angela نمایش پست ها
میگم اون چیزی که ما از تیغ زدن در نظر داریم این نیست, اصلا وقتی وابستگی و احتیاج وجود داشته باشه روی آزادی انتخاب انسانها اثر می ذاره, در ایران خودمون هم عوامل زیادی باعث شده که زنها اینجوری زندگی کنند و مسلما خیلی هاشون انتخاب خودشون نبوده و نیست ولی وارد این بحث نمی خوام بشم, بارها بحث شده و بی نتیجه ست.
خیر،از آنجایی که بارها توضیح داده شد که زنان دست بالا را دارند،بهره بردنشان از مال مردان لزوما به وابستگی ِ ایشان به مرد ها نمی انجامد، این است که زنان می تیغند و زندگی ای چون انگل دارند و وابستگی ِ چندانی هم به مرد ندارند،چرا که این مرد نشد یکی دیگر.

نه یادم نرفته, این روزها بزنم به تخته وضع حافظه م یه کم بهتره خب بدون اینکه مرد رو متعهد کنیم و بدون اینکه مرد پول خرج کنه چه جوری رابطه رو هدایت کردیم و به چه سمتی؟!
توضیح دادم،همانطور که اکثر مردان می دانند و من هم پیشتر یک پژوهشی در این باره قرار دادم که هرچه از مدت زمان رابطه می گذرد زنان قوی تر می شوند و مردان ضعیف تر و وابسته تر،چنانکه گاهی بازیکن های حرفه ای هم پس از سالها ماندن با یک دختر به دام ازدواج می می افتند.
ولی تجربه من هم میگه مردها از زنی که ناز و ادا نداشته باشه و توقعی از مرد نداشته باشه کمتر خوششون میاد و براش ارزش کمتری قائلند. احتمالا فکر می کنند خودشون خیلی خاص بودن و دختر رو به سادگی فتح کردند, باور کنید!
ببینید من البته باور دارم که برخی از مردان اینگونه اند،اما سخن من درباره ی چرایی ِ وجود چنین وضعیتی نبود،بحث سر این است که زنان اینگونه اند، حال اینکه چرا و به چه دلیل آن گفتگویی دیگر می طلبد.