باید برعکس باشد. اگر برونگرا بازی میکنید همواره شما میباید بالای منبر باشید تا سوژه در مصاف شما موضع مناسب را اتخاذ کند. دختر را متهم به «خجالتی» بودن بکنید و همیشه زمانی که گفتگو منجمد میشود چرتوپرتی برای ارائه دادن داشته باشید. اتهام خجالتی بودن مهمتر است، دخترها همیشه از لاشی و جنده شدن در هراسند، وقتی که با او وارد فاز سکسی میشود و مرزهای قرمز را میدرید ممکن است احساس بدی پیدا کند که شما او را لاشی تصور میکنید. برای معدوم کردن این خطر بزرگ به او اتهام خجالتی بودن بزنید یا بطور ضمنی بگویید میدانم که دختر خوبی هستی و...!
سخنوری و حاضرجوابی یکی از ارکان مهم بازیست، برای اینکه به این مهم چیره بشوید در ذهنتان تمرین کنید، موضوعات انتزاعی مطرح کنید و برای آنها پاسخی بسازید تا همیشه چیزی در خزانه محفوظ بماند. من شاید بعدا مکالمهی تلفنی خودم با یکی از دخترها را اینجا بگذارم تا برای پرورش سخنوری در ذهنتان به شما چندین ایده بدهم. تمایل شما به بتاشدن اما کاملا قابل قبول و درک کردنیست، چه کار باید کرد گرامی؟ باید با این فریادهای بیمحابا بجنگید، و تسلیم نشوید. مبادا موضع مفعولی بگیرید و زانو بزنید، همیشه از زاویهی بالا به او نگاه کنید. یکی از رویکردهای مهمی که در این بزنگاه کارگر است در جستار آموزش مطرح شده است. یعنی متصور شدن دختر در حالتی وحشتناک یا چندشآور، با این تکنیک بتای درون را رام کرده و تاثیر زیبایی دختر را موقتا مضمحل میکنید.
بایت یادآوری زبان بدن متشکرم. بله زبان بدن مهم است و دخترها برخلاف تصور مردان اگر برایشان نامرئی نباشید کاملا متوجه شما هستد. این نکات را در جستار آموزش مکتوب کنیم بهتر است، چون اعتبار بازی به تجربهگرایی میباشد و من هم اگرچه اطلاعات تئوریک بالایی ندارم سالها بازیکنی تجربی بودهام. برای همین اگر تجربه و آزمایش کردید و پاسخ مثبت دریافت شد، آن را ارائه و آموزش بدهید، در بازی تجربه بالاتر از تئوری قرار دارد.