من از اسناد فرعی ام پا پس نکشیدهام. یک سایت به نظر خودم معتبر معرفی کردهام که فهرستی از کودکان کشته شده از دو طرف را قرارداده و شما یکی دو موردش را گفتید مثلا از مرز رد شدهاند و باید کشته میشدند در مورد بقیهی کشته شدگان که بعضی از آن ها در تظاهرات کشته شدهاند سکوت کردید و گفتید مثلا مجال پاسخگویی نیست!!! این دلایل شما در قبال سند من بود! من به شما تخفیف دادم و گفتم توجیه کودکان کشتهشده پیشکش، در قبال قطعنامههای سازمان ملل(که شما سنگش را به سینه میزنید) دربارهی جنایات اسرائیل نظر شما چیست.
در ضمن اینقدر برای من کلاس به چالش کشیدن را برای من نگذارید. هر بچهای میفهمد شما در قبال موضعگیری صریح طفره میروید چون باید میان سازمان ملل و پاکی اسرائیلتان یکی را انتخاب کنید.
اول من نگفتم سازمان ملل دروغگوست: "کذایی" یعنی"آنچنانی". ثانیا من نگفتم سازمان ملل قانونی عمل میکند یانه یا اینکه مشروعیت دارد یا نه. سوال من مشخص است: موضع شما در قبال قطعنامههای علیه جنایات اسرائیل چیست؟ اگر به خاطر آورید این سوال در مقابل ادعای همفکران شما مبنی بر مرتکب نشدن جنایت از سوی اسرائیل مطرح شد. ثالثا من نگفتم پاسخی برای مسائل دیگر مطرح شده ندارم. تنها گفتم دربارهی این موضوعات در این جستار بحث نمیکنم چون از مسیر اصلی بحث منحرف میشویم.

پاسخ با گفتآورد