چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
Anarchy (03-20-2014),sonixax (03-20-2014),undead_knight (03-21-2014)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (03-20-2014),sonixax (03-20-2014),undead_knight (03-21-2014)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Mehrbod (03-20-2014)
درود به دوستان و یاران. سالِ نوی خوب و خوشی را برایتان آرزو میکنم، هرچند که افقاش برای من لبریز از پرکاری و خستگیست!
تعدادی از دوستان عزیز را غائب میبینم و مهربد را میبینم که باز اینجاست. این باید از نشانههای آخرالزمان باشد که تو را اندوهگین و غمین و بیانرژی میبینم مهربد جان؟
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Anarchy (03-21-2014),kourosh_bikhoda (03-21-2014),Mehrbod (03-21-2014),sonixax (03-21-2014),undead_knight (03-21-2014),کافر_مقدس (03-28-2014)
—مزدک بامداد
And laugh
Anarchy (03-21-2014),kourosh_bikhoda (03-21-2014),Mehrbod (03-21-2014),sonixax (03-21-2014),undead_knight (03-21-2014)
به به،داریوش گرانقدر،کجایید دوست عزیز؟دست کم در نوروز بیخیال پول در آوردن شوید قدری هم به خود استراحت دهید.
داریوش جان بیا چند روز یک بار یک مشروبی،چیزی بزنیم خستگی هم از تن اتان می رود،البته به شرط کله پاچه ی سر صبح.
kourosh_bikhoda (03-21-2014),Mehrbod (03-21-2014),sonixax (03-21-2014),undead_knight (03-21-2014)
درود به شهریار خودمان، چطوری برادر؟
باور بفرمائید پول در آوردن نیست، موضوع چیز دیگریست، بیشتر تلاش برای رهایی از این گورستان است و این چیزها که نمیتوانم در اینجا با جزئیات رد موردش توضیح دهم.
از تو چه پنهان شهریار جان من عاشق مشروب هستم و اگر یک نفر با من پایه باشد برای هفتهای یکی دو بار، تا آخرش هستم. اما الان چند روزیست به دوستان سفارش یک بست علف را دادهم همه میگویند تمام کردهایم و ما را در کف گذاشتهاند نامردها:(
And laugh
sonixax (03-21-2014),undead_knight (03-21-2014)
kourosh_bikhoda (03-21-2014)
هماکنون 8 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 8 مهمان)