نوشته اصلی از سوی
mhgh
اینطور که پیداست شما تمام قطعنامههای سازمان ملل علیه اسرائیل را قبول دارید. شما دربارهی این قطعنامهها هیچ جوابی نداشتید و صحبتی نکردید. البته من هر از چند گاهی به اینجا سر خواهم زد و منتظر نظر صریح شما دربارهی این قطعنامهها هستم. امیدوارم شجاعت این را داشته باشید که حقیقت را بیان کنید.
درست است که من ۱ ایرانی و ساکن ایران و طرفدار نظام جمهوری اسلامی هستم ولی عقاید من در مباحثه با شما دربارهی اسرائیل هیچ تاثیری ندارد، زیرا من از عقاید خودم در استدلالهایم استفاده نکردم. سند اصلی من تنها سازمان ملل است و این استدلال وقتی نادرست است که شما این سازمان و قطعنامههایش را قبول نداشته باشید. تصریح میکنم من در این جستار دربارهی هیچ موضوع دیگری بحث نخواهم کرد. البته شاید در جستاری دیگر اگر دعوت به مناظره شوم و حضورم را مفید بدانم دربارهی موضوعاتی که مطرح شد حاضر به مناظره شوم. این تکنیکی خیلی پیشپا افتاده در مناظره است که بحث را از مسر خارج کنی و به اصطلاح توپ را در زمین حریف بیندازی و با هر بار شکست جبههی جدیدی باز کنی. برای کسانی که بحث را بعدها خواهند دید آدرس پیوند لیست قطعنامههایی که اسرائیل و فلسطین را شامل شده قرار میدهم. این قطعنامهها شاید چشم جویندگان حقیقت را به آنچه در سرزمینهای اشغالی علیه فلسطینیها رخ میدهد باز کند و آنها را از فضای مهآلودی که رسانههای غربی برای بیشتر مردم جهان ایجاد کردند درآورد: