برخی دوستان خودمان در همین دفترچه که طرز فکرشان خیلی هم از شاهین نجفی تند تر است هم به سربازی رفته اند و زمانی که تحت فرمان فرماندهی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی بوده اند خواه نا خواه جزئی از نیروی نظامی جمهوری اسلامی بوده اند.
من کجا گفتم مبارزه ؟ گفتم هزینه . البته میدونم از دید شما گرون شدن پول تاکسی هزینه هستش نه اینها!
مگرمنتی گذاشتم ؟
راسل گفت تو که رفتی خارج چه هزینه ای دادی من هم توضیح دادم که چه هزینه ای دادم. همینکه به خاطر نجات جانم از دست جمهوری اسلامی و امثالهم مجبور شدم چنین رسیکی بکنم خودش بزرگترین هزینه ای بوده که در تمام زندگیم پرداخت کردم.
هزینه دادم الان هم دارم بهره هزینه ای که دادم رو میبرم! شما مشکلی داری با این ؟
شما هم میخوا حال و حول کنی (چون فکر میکنید ما داریم حال و حول میکنیم) باید هزینه بدید! مجانی نمیشه جانم.
من کجا حرف از مبارزه زدم ؟ این رو نشون بده ؟
بیشتر از این پرت بودن خودت رو از بحث نشون نده برای خودت خوب نیست.
تازه خیلی از اینهایی هم که این ور هستند یک زمانی داخل ایران واقعن فعالیت میکردند که جانشان به خطر افتاد و مجبور به ترک کشور شدند! نه اینکه هیچ کاری نکنند و منت کارهایی که نکردند رو سر بقیه بذارند.
ها ها ها! پس معلوم شد هزینه از نظر شما فقط همون گرون شدن پول تاکسی و چس فیله :))))))
اگر بزنند مثلن یه دفعه ای وسط خیابون لت و پارت کنند یا برادرت رو تاسر حد مرگ بزنند یا خانوادت حتا رنگ جنازه عزیزانش رو هم نبینه یا وسط خیابون با تیر بزنند توی قلب دخترت و ... هزینه نیست :))))
نه عزیزم اینها هزینه هایی هست که به شکل عمومی تمام مردم ایران چه موافق جمهوری اسلامی چه مخالفش پرداخت میکنند . هر چند که من پیشتر گفته بودم مادامی که جمهوری اسلامی هست پرداخت چنین هزینه هایی عادی هم هست. جنابعالی خون جلوی چشمات رو گرفته بود اصلن نخوندی ما چی نوشتیم.
البته اون حق گواهینامه رو که اشتباه گفتید ، حق معامله های کلان رو هم اشتباه گفتید . ولی باقیش رو راست گفتید و من هم قبلن خودم گفتم شما فقط تکرار کردید. برید یک دور بخونید من چی نوشتم که این طوری سنگ روی یخ نشید.
از اون طرف همون طوری که گفتم شما ، من ، راسلِ ناخوش ، کوروش ، آنارشی ، و بقیه جمعیت ایران باید به خاطر بودن جمهوری اسلامی هزینه بدهند سربازی نری باید هزینه بدی! سربازی بری هم برای اینکه اون هزینه ها رو ندی باید یک هزینه ی سنگین تری رو بدی . هیچ کدوم رو نخوای باید یک هزینه خیلی خیلی خیلی سنگین تر بدی و قاچاقی از کشور خارج بشی که ممکنه لب مرز با تیر بزنند خودت و کولبرت رو با هم بکشند! هیچ چیزی مجانی نیست جانم! این رو فهم کنید کلی از مشکلات بحث من با شما حل میشه.
همان طور که گفتم هر چیزی یک قیمتی دارد .
برای اینکه بتوانید در ادارات دولتی کار کنید ، اجازه خروج بگیرید ، جواز کسب بگیرید و ... باید هزینه ای به نام سربازی رفتن رو پرداخت کنید که این هزینه شامل از دست رفتن 2 سال از بهترین سالهای زندگیت ، زندگی لب مرز و احتمال به اسارت گرفته شدن ، کشته شدن ، زندانی شدن ، اضافه خدمت خوردن و ... میشه .
اگر نخواید سربازی برید هزینه هاتون میشه اون چیزهایی که خودتون نوشتید .
بخواید حق زندگی کردن داشته باشید و سربازی هم نرید باید یک هزینه خیلی خیلی سنگین تری رو پرداخت کنید مثل هزینه ای که خیلی از ایرانیان پرداخت کردند و فقط برای فرار از سربازی قاچاقی از کشور زدند بیرون که هر طوری حساب کنی هزینه اش سنگین تره.
پس باید قبول کنید تا جمهوری اسلامی هست این هزینه ها هم هست.
علی الحساب هر کسی که در اردوی جمهوری اسلامی سینه بزند مزدور است! میخواهد جناب مقدس باشد میخواهد راسل باشد میخواهد کوروش بیخدا باشد میخواهد میلاد باشد!
تازه اون 8 هزار تومانی ها از اونهایی که مجانی برای جمهوری اسلامی سینه میزنند ارج و مقام بالاتری هم دارند.
افتاد ؟
هزار و یک راه ؟!
شما 10 تاش رو نشون بده من رضایت میدم . باقیش پیشکش.
تمام چیزی که من نوشتم اینجا موجوده! شما اگر همه رو خونده بودی و فقط به فکر کلکل نبودی این طوری نخ داستان از دستت در نمیرفت.
خوب عزیز من شما دوزاریت کجه که مشکل من نیست!
من گفتم مبارزه با جمهوری اسلامی که سالانه هزاران نفر رو میکشه ، شکنجه میکنه ، زندانی میکنه ، تبعید میکنه ، بدبخت میکنه ولو مسلحانه جایزه .
شما هنوز فهم نکردی که در جریان دفاع از خودت اگر بزنی طرفت رو هم بکشی کار غیر اخلاقی انجام ندادی. سوای اینها مبارزه مسلحانه ≠ آدمکشی.
بله مبارزه مسلحانه میتونه منجر به مرگ افراد هم بشه ولی با آدم کشی خیلی فرق داره. دست کم تعریفشون از نظر من فرق داره.
خوب این از همون حرفهایی هست که فقط از دهن وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی میشه شنید! حالا یا دانسته داری تکرارش میکنی یا نادانسته.
شما اصلن نمیدونی چی مد نظر من هست یک دفعه ای خودکامه و غیر قانونیش هم کردی :)))
نه داداش اونی که میخواد گردن بزنه شمایی نه من! فکر میکنی فرفی بالای پشت بوم توی تاریکی الله و اکبر گفتی همه مملکت رو صاحب شدی. وگرنه فقط یک جا نشون بدید که من گفته باشم میخوام گردنتون رو بزنم! انقدر دروغ نگید خوب نیست.
اینها رو ولش کاهو کیلویی چند ؟![]()

پاسخ با گفتآورد