با عرض پوزش، پست قبلی ویرایش شد.
نه اینبار درست متوجه نشدید . این آیه دستورالعمل جنگ است هنگام روبرو شدن با کافران ! بعبارتی وقتی در میدان جنگ با کفار روبرو شوید این یک دستورالعمل هست و ترجمه کامل هم فقط کشتن نیست بلکه بسته به موقعیت از کشتن تا آزاد کردن است آنهم با گرفتن فدیه یا بدون گرفتن فدیه . لطفا دقت کنید :
"فَإِذا لَقِيتُمُ الَّذِينَ كَفَرُوا فَضَرْبَ الرِّقَابِ حَتَّى إِذَا أَثْخَنتُمُوهُمْ فَشُدُّوا الْوَثَاقَ فَإِمَّا مَنًّا بَعْدُ وَإِمَّا فِدَاء حَتَّى تَضَعَ الْحَرْبُ أَوْزَارَهَا ذَلِكَ وَلَوْ يَشَاء اللَّهُ لَانتَصَرَ مِنْهُمْ وَلَكِن لِّيَبْلُوَ بَعْضَكُم بِبَعْضٍ وَالَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَلَن يُضِلَّ أَعْمَالَهُمْ.
چون با کافران روبرو شديد، گردنشان را بزنید. و چون آنها را سخت فرو فکنديد، اسيرشان کنيد و سخت ببنديد. آنگاه يا به منت آزاد کنيد یا به فدیه. تا آنگاه که جنگ به پايان آيد. و اين است حکم خدا. و اگر خدا ميخواست از آنان انتقام ميگرفت، ولی خواست تا شمارا به یکدیگر بیازماید. و آنان که در راه خدا کشته شده اند اعمالشان را باطل نميکند.
در آیه اول هم باز در مورد دستورالعمل جنگ بود .آن آیه اینگونه آمده بود :
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ قَاتِلُواْ الَّذِينَ يَلُونَكُم مِّنَ الْكُفَّارِ وَلِيَجِدُواْ فِيكُمْ غِلْظَةً وَاعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ مَعَ الْمُتَّقِينَ.
وقبلا هم گفته شد :"قاتلوا"، به معنای "بکشید" نیست، بلکه به معنی "بجنگید" است. "قاتلوا" فعل امر از باب مفاعله است که یک فعل دوطرفه را نشان میدهد. مصدر این فعل "مقاتله" است که به معنای "جنگیدن" است. اگر قرآن میخواست فرمان به کشتن بدهد میگفت "قتلوا".
پس ایندو آیه مربوط به شرایط جنگی هست .
بگذار یجور دیگه سوال رو من بپرسم.
آیت الله خمینی رو انشالاسپاگتی فقیه میدونی دیگه؟
نظرت درباره حکم قتل سلمان رشدی بخاطر نوشتن یه رمان چیه؟
لازم به ذکره که این بابا اصلاً مسلمون هم نبوده که حالا بخواد مرتد بشه.چند نفر هم تا حالا بخاطر همین فتوا بقتل رسیدن بطرز وحشیانه ای.
همچنین هنوز که هنوزه من فتوای یک آخوند شیعه رو در محکوم کردن این فتوا نشنیدم.فقط امسال مهاجرانی ها همچنان از حکم و سایر توحشها دفاع میکنند.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
نخست اینکه قرآن مدعیست که فصیح است.در خواندن یک کتاب فصیح 600 جور یک حمله را نمیتوان خواند.دوم آنکه کتاب با مسواک متفاوت است.آن هم نه کتاب شعر و استعاره بلکه در کتاب قانون الهی !!!
وقتی جملات بیمعنی و متناقض در کتاب پیدا میشود نشان از عمق آن ندارد.بلکه نشان از حواسپرتی گوینده دارد.
مثلاً:
چون با کافران روبرو شديد، گردنشان را بزنید. و چون آنها را سخت فرو فکنديد، اسيرشان کنيد و سخت ببنديد. آنگاه يا به منت آزاد کنيد یا به فدیه. تا آنگاه که جنگ به پايان آيد. و اين است حکم خدا. و اگر خدا ميخواست از آنان انتقام ميگرفت، ولی خواست تا شمارا به یکدیگر بیازماید. و آنان که در راه خدا کشته شده اند اعمالشان را باطل نميکند.
در اینجا گردنشان را بزنید یک معنی بیشتر نمیدهد.
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
اولا فصیح بودن خود معنایی دارد و دارای مفهوم عمیق بودن معنایی دیگر ! من قبلا حتی مثال قصه حسن کچل را زدم که هم میشود بعنوان سرگرمی خواند و هم برای بررسی ادبیات فلکلور! بستگی دارد چه هدفی داشته باشیم ! لظفا اگر خواستید در تاپیک دیگری به این موضوع بپردازید
اما بعد خب مگر من گفتم "گردن زدن " معنی دیگری دارد ؟! بطور ساده در این آیه گفته شده هنگام جنگ با کافران گردن آنها بزنید !من حتی در پست 53 این کلمه "حَتَّى تَضَعَ الْحَرْبُ"را رنگی کردم تا حالت جنگی را نشان دهم .خب حالا شما انتظار دارید در جنگ همدیگر را ماساژبدهند ؟!
کجای پست من فصیح و عمیق رو معادل گرفته؟
دو حالت دارد:
یا قرآن خیلی بلیغ و قصیح هست یا نیست.
اگر فصیح هست که اینهمه قرات متفاوت از کجا میآید.متن عربی سردرگم 1400 سال قبل که همان موقع هم شیوا نبوده.پر است از قسمتهای مبهم و بیمعنی.
اگر فصیح نیست هم که یعنی یک تناقض یا بهتر بگویم دروغ دیگر در قرآن.و مهمتر آنکه برداشت چند معنی از آن به دلیل پیچیدگی ادبی یا عمق مطلب کتاب نیست.بلکه بخاطر شیوا نبودن متن است.
خلاصه اینکه از هر نظر نگاه کنیم این کتاب جلوی یه رمان دسته سه لنگ میاندازد،البته بجز از جهت تاریخی چرا که یکی از اسناد اعمال جناب محمد ابن عبدالله.
ویرایش از سوی Russell : 09-12-2011 در ساعت 02:53 PM
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)