ویرایش از سوی undead_knight : 03-09-2014 در ساعت 09:04 PM
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-

سربازی اجباری ؟ شوخی میکنید داریوش جان ؟
تنها چیزی که به سرباز فراری در ایران داده نمیشود حق خروج از کشور و کار در ادارات دولتیست! چند% از ایرانیان بعد از سربازی بساط رو جمع میکنند میرند خارج یا میرند در ادارات دولتی مشغول کار میشوند ؟
پس این اجبار در حقیقت نوعی انتخاب است! همچنین راه های خروج از کشور در صورت سربازی نرفتند که فت و فراوان است! راه های معافیت پزشکی هم کم نیستند. خیلی از افراد هم به خودشون دروغ میگند که من معاف نمیشم و میرند سربازی! مثل دوست من!!!! هی بهش گفتم اقدام کن گفت هیچیم نیست بهم نمیدن! رفت توی آموزش بهش گفتند رسمن مشکل شنوایی داری اینجا چه غلطی میکنی ؟!
داریوش جان دنیای واقعی این است که جندالله دشمن جمهوری اسلامیست و جمهوری اسلامی دشمن جندالله! و یک سرباز وظیفه با هر تفسیری نیروی نظامی جمهوری اسلامی!
به جای جندالله پس فردا آمریکا حمله کنه و بزنه همین سربازهای وظیفه رو بکشه هم لابد باز کار غیر اخلاقی کرده!
ببینم اگر همین سربازان وظیفه که زورکی به سربازی برده شده اند یک نیروی جندالله دستشان بیوفتد ولش میکنند بره رد کارش که یک وقتی کار غیر اخلاقی نکرده باشند ؟ جندالله که جای خود دارد ما رفتار همین سربازان وظیفه را با شهروندانی که دوستان و آشنایان خودشان هم میتوانند باشند دیده ایم فقط و فقط به خاطر اینکه اضافه خدمت نخورند!
من کسانی رو میشناسم که از دوران جنگ سرباز فراری بودند و دست آخر خود جمهوری اسلامی روش کم شد بهشون معافیت داد.
این حرفها که آی سربازی زوریه و فلان همش بهانه است! وگرنه شما فقط یه دونه فیلم ، سند یا ... به من نشون بده که کسی برای سربازی رفتن اقدام نکرده (نه اینکه رفته بعد فرار کرده) رو جمهوری اسلامی توی خیابون بگیره به زور ببره سربازی!
تمام قوانین بین المللی هیچ جایی هرگز اشاره نکردند که در جنگ برید برای سرباز دشمن لالایی بخونید یا اول برید ازش بپرسید به میل خودش اونجاست یا به زور بردنش! اگر به میل خودش بود بکشیدش اگر زورکی بود براش قاقالیلی هم بخرید!!!
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی

میلاد جان شما مطمئنی بعد از انقلاب از ایران خارج شدهای؟! آقا دانستههایت خیلی گرد و خاک رویش نشستهاند ها! در ایران اگر دوستی فامیلی چیزی داری، کمی پرس و جو بکن! شما اگر سرباز فراری باشی، حقِ تحصیل نداری، حق استخدام شدن نداری (خصوصی و دولتی ندارد، دولتی که درخواست بدهید دستگیر میشوید، در مشاغل خصوصی هم اصلا شما را بیمه نمیکنند و باید خیلی خوششانس باشیدتا با برادرانِ افاغنه همکار شوی)، گواهینامه نمیتوانید بگیرید (حق رانندگی ندارید)، از کشور نمیتوانید خارج بشوید، سفرِ بین استانی با اتوبوس و قطار و هواپیما نمیتوانید داشته باشید (در اولین ایست بازرسی دستگیر میشوید)، در کوچه و خیابان کافیست یک نخاله با شما لج کند و به پاسگاه گزارش دهد که یک سرباز فراری در محلهشان است تا پدرتان را بیاورند جلوی چشمانتان و هزار و یک جور مکافات و بدبختی دیگر، و در کل شما یک مجرمِ فراری هستی میلاد جان؛ مجرم فراری میدانی چیست؟یعنی شما یک دشواری حقوقی داری! بله در سالهای 70 تا 80 زیاد سخت نمیگرفتند به این خاطر که سرباز به اندازهی کافی که داشتند که هیچ، خیلی بیشتر هم داشتند، طوری که برایشان خرج اضافه بود. اما در این پنج سال اخیر که متولدینِ سالهای 70 مشمول شدهاند، ازا آنجا که در سالهای 70 آمارِ زادآوری به شدت افت کرد، اکنون ج.ا به شدت کمبود سرباز دارد و میبینیم که سربازی را از 18 ماه ابتدا به 21 ماه و سپس یه 24 ماه در این یکی دو سال افزایش داده و مطمئنا تا دو سال دیگر به 28 ماه هم افزایش خواهد یافت. به مشمولان هم در این چند سال بسیار سخت میگیرند و شما به آسانی نمیتوانید از دستشان فرار کنید!
نخیر، هیچ اینطور نیست. برای اولین تلاش برای پناهندگی (تقریبا ارزانترین روش فرار از ایران) شما حداقل به 20 میلیون تومان پول نیاز دارید. قاطعانه میگویم که همین به سادگی یعنی 50 درصد از جوانهای ایرانی از هیچ طریقی امکانِ تهیهی چنین پولی را ندارند. کجای کاری میلاد جان؟ دوستِ من که از رتبههای تک رقمی کنکور ارشد بود و فارقالتحصیل شریف، با آنکه دانشگاهِ کالیفرنیا به اپلایِ او پاسخ مثبت داده بود و سالی چند ده هزار دلار هم بورسیهاش کرده بود به خاطر لنگ بودن برای نزدیک 25 میلیون پول نتوانست از ایران خارج شود و در همین خرابشده مدفون شد! شما انگار راحت از کشور خارج شدی، گمان کردهای برای همه به همان راحتیست! اخبار پناهجویان را اخیرا دنبال کردهای این چند وقتِ اخیر؟ میدانی در ترکیه چه خبر است؟ در مالزی و آبهای استرالیا و گینه خبر داری چه میگذرد؟
یک مورد: یکی از فامیلهای من زیر نظر دکتر متخصص، کوشید به طریقی معافیتِ پزشکی بگیرد، راهکار پزشکِ مربوطه(که گویا نزدیک به 20 میلیون تومان هم پول گرفته بود) این بود که درونِ گوشِ آن فلکزده چسب ِ مایع بریزند که در عکسبرداری قابل تشخیص نیست اما او را کر نشان میدهد. اگر چه جراحی شد و چسبها از گوشاش خارج شد، اما برای آن معافی هزینهی از دست دادنِ 70 درصد از شنواییاش را پرداخت کرد.
موردِ دیگر: از همسایههای من بود که پدرش خود از مقاماتِ نظامی و گردن کلفتِ شهر بود، و خودش به شدت لاغر بود، چیزی در حدود 45 کیلو با حدودا 178 سانتیمتر قد! پدر و پسر خودشان را جر دادند، الان 10 ماه خدمت است.
موارد زیاد هستند، خواستی بگو برایت بیاورم تا ببینی که چقدر فاصله هست بین مشاهداتِ خودت و آنچه امروز برقرار است. بله روزگاری به سادگی معافیت پزشکی میدادند، چنانکه دوستِ من تنها به خاطر عرق کردنِ کف دستاش به سادگی معافیت گرفت، الان اما اصلا خبری از این حرفها نیست و شما اگر وضع فیزیکتان خیلی خراب نباشد (مثلا یک پا نداشته باشید و یا زیر 50 درصد بینایی داشته باشید) حتما به سربازی خواهید رفت و مواردی چون چاقی و لاغری و تعریقِ کفِ دست و ... را نهایتا معاف از رزم خواهند کردند.
میلاد جان از ژانر شگفتی دارید وارد ژانر وحشت میشویدا!گویا زبانِ مشترک اینجا به کلی از بین رفته.
آقا به اسپاگتی اعظم من و چندتا دیگر از دوستانِ اینجا هم دشمنانِ ج.ا هستیم، به نظر شما هیچ اشکالی ندارد که فردا اسلحه برداریم برویم سربازِ مفلوکِ سرِ چهارراه را به اسارت گرفته و تیرباران کنیم؟
آنچه شما میگویید در موردِ هدفِ مشروع بودن، وقتی برقرار است که دو طرف تایع قوانین بینالمللی و شرایطِ جنگی باشند، وگرنه هر چند نفر که اسلحه برداشتند و افتادند به جانِ سربازهای بدبخت که کارشان توجیه شده نیست. سخنانِ هراسانگیزِ شما آدم را به موضع اسامه بن لادن میرساند که میگفت کارمندانِ دولتِ آمریکا هم به نوعی سربازانِ آمریکایی هستند که به طور نامستقیم به آن دولت خدمت کرده و در جهتِ قدرتِ او تلاش میکنند و از این جهت اهدافِ مشروع هستند! کجای این استدلال از نظرِ شما اشتباه است؟
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Russell (03-12-2014),Soheil (03-12-2014),undead_knight (03-11-2014)

من هم گفتم در جنگ حلوا خیرات نمیکنند! همینکه جمهوری اسلامی و همین سربازها هر کدوم از اعضای جندالله رو تا ببینند میکشند ازشون اهداف مشروع نظامی میسازه.
این مساله سوای عضویت در نیروی نظامی جمهوری نظامی هستش. به همین سادگی.
کی این حرفها رو زده آقا ؟
چند تا کسی که سربازی نرفته رو من برات بیارم که داره درس میخونه ؟ شما برو دانشگاه ببین چند تاشون سربازی رفتند! گویا شما از معافیت تحصیلی چیزی نشنیدید!
گواهینامه رو کی گفته نمیشه گرفت داریوش جان ؟ شما فکر میکنی من 50 ساله اینجام ؟ خود من چه طوری در دوران احمدی نژاد!!!!! بدون سربازی گواهینامه گرفتم ؟ درس خوندم ؟ شرکت داشتم ؟ منزل شخصی داشتم ؟
این جرفها چیه آقا ؟!
تنها در صورتی که به سربازی بروید و بعد از آن فرار کنید یک مقداری اوضاع کشمشی میشود! تا زمانی که اقدام نکین آب از آب تکان نمیخورد و فقط گرفتاری شما محدود میشود به خروج از کشور و استخدام در مشاغل دولتی.
تازه در همین سالها (پارسال) داداش من که مشمول هم بود! از کشور خارج شد (قانونی) . کی این حرفها رو زده داریوش جان ؟
من در مورد کسانی که واقعن مشکل دارند حرف میزنم نه اونهایی که یک بلایی سر خودشون میارند.
حتا دوران ما قانون قد و وزن هم گذاشته بودند که گویا هنوز هم هست.
دوست صمیمی من باباش هیچ کاره هستش! مادرش هیچ کاره هست! پدر بزرگش هم هیچ کاره هست! هیکلش از رستم گنده تره سلامتیش هم از من و شما بیشتره قد و وزن اقدام کرد معافی گرفت!
اتفاقن یکی دیگر از دوستان من هم به تازگی به خاطر صافی کف پا معافیش رو گرفت! چیزی که من بیشتر از 20 ساله دارم میشنوم به خاطرش دیگه معافی نمیدند!!! خود من مورد دیگه به خاطر همین شایعه هایی که پخش و پلاست مدتها سرباز فراری بودم و میگفتم عمرن معاف نشم! سر صافی کف پا اقدام کردم معاف شدم فقط این وسط به خاطر اطلاعات غلط این و اون 500 هزار تومان جریمه دادم!!!!
کسی که میخواد معافی بگیره پا میشه میره اداره پست! یک آئین نامه معافیت پزشکی میخره و توی اون دقیق نوشته که چی معاف میشه، چی معاف از رزم . اگر توی اون آئین نامه در مورد مشکل خاصی نوشته شده باشه معافیت کامل حتمن و قطعن معافیت در صورت اثبات بیماری داده میشه .
عرق کردن کف دست هم از سالیان سال پیش معاف از رزم بوده و هنوز هم هست و فقط در صورتی که خیلی خیلی شدید باشه معافیت کامل میده.
آئین نامه جدید رو پیوست همین پست میکنم که پول خریدنش رو هم ندید. غیر از چیزی که اون تو نوشته هر چی شنیدید باور نکنید! چون من از این داستانها زیاد شنیدم و گوشم ازشون پره. پسر من توی بهداریه بهت معافی نمیدند و داداشم فرماندست میگه عمرن و .... به قول زنده یاد فاضلی خبرگزاری میگن خیلی اخبار پرت منتشر میکنه شما جدی نگیرید.
اگر بیماری خاصی داشته باشید (واقعن) و اون تو نوشته باشه معافیت به جز معافیت چیز دیگه ای بهتون نمیدند.
اگر جمهوری اسلامی اسلحه به دست دنبال شما باشد نه خیر هیچ ایرادی ندارد که اسلحه بردارید با جمهوری اسلامی بجنگید!
شما گویا کوچکترین خبری از بلایایی که جمهوری اسلامی به سر بلوچها میاورد ندارید؟!
شما گویا خبر ندارید که همین سربازان وظیفه کولبرهای لب مرز رو برای ترفیع و کمتر شدن دوره سربازی میزنند میکشند! کولبرهایی که نهایت خلافشان قاچاق پماد Nivea اون هم در حد توانایی حمل توسط یک انسان از اون طرف به داخله!
متاسفانه این روزها مد شده فوری ژست های این طوری گرفت بدون بررسی کل داستان و دلیل وقایع.
وقتی همین سربازهای وظیفه ی لب مرز به محض دیدن همون جنداللهی ها میزنند میکشنشون طبیعی هستش که تبدیل میشند به اهداف مشروع نظامی. شما به من بگید اگر اون سربازها یک عضو جندالله رو میدیدند چه میکردند ؟
1 - با تیر میزدند میکشتنش
2 - در صورت امکان دستگیرش میکردند تحویلش میدادند برای اعدام
3 - به خاطر اخلاقیات مد نظر دوستان ولش میکردند بره
4 - میرفتند جلو میگفتند داداش شرمنده که سرباز شدیم اونها هم میگفت ای آقا دست رو دلمون نذار و بعد یک پک سیگار میزدند و میرفتند رد کارشون!!!!
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Soheil (03-12-2014)

اینکه یک نفر به هر دلیلی مجبور به انجام کاری شده است در زمان صلح و معمولی میتواند دفاع مشروع باشد ، یعنی مثلا یکی اسلحه روی سر شما بگذارد و بگوید که باید یک کاری انجام بدهی ، ولی در زمان جنگ به هر دلیلی که شما مجبور به سربازی رفتن شده باشید ، چیزی از اینکه شما یک هدف مشروع نظامی در جنگ هستید کم نمیکند.
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (03-11-2014)

بلاخره منظورم رو متوجه میشی یا نه؟
میگم فرض کن اینها اهداف مشروع نظامی باشند و اینکه ج.ا هم اسیران اینها رو میکشه.
در هر حال کار هر دو طرف در کشتن اسیران غیراخلاقی و جنایت جنگیه،آیا در اینکه کشتن اسیر جنایت جنگی هست ابهامی وجود داره؟
خب اینکه حلوا خیرات نمیکنند که مجوزی برای شکستن قوانین جنگی نمیشه!
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-

من هم گفتم که جنگ معنایی دارد که در این شرایطی که ما در موردش سخن میگوییم به هیچ وجه وجود ندارد. اینکه هر چند نفر (که به هیچ موازینی قائل نیستند و قانونِ برخود هستند) به هر انگیزهای اسلحه بردارند و خود را دشمنِ دولت حساب کنند باعث تبدیل شدنِ شرایط به حالت جنگی نمیشود. راسل در پستهای پیشین به درستی نشان داد که وقتی شما خود را دشمنِ ایدهئولوژیکِ جمهوری اسلامی معرفی میکنید و وقتی خود را نمادی مقاومت در برابرِ ظلمِ جمهوری اسلامی تعریف میکنی و در ایران هم زندگی میکنی مسلما به خوبی از ماهیت جمهوری اسلامی مطلع هستی و میدانی که سربازِ سرِ چهارراه تنها یک مهره یا برده برای نظام است که به زور به او لباس پوشانده و اسلحه دادهاند و مرجعیتِ کنشهای او جای دیگریست نه اختیار و ارادهی خودِ سرباز و اگر شما آن سرباز را بکشید، در کیفیت و حالِ ج.ا کمترین تاثیری نخواهد داشت و او باز مهرهای دیگر را به زور لباس پوشانده و اسلحه بر دوش میکند میفرستد آنجا. من اساسا نمیفهمم شما چگونه تناقض را در اینجا نمیبینید؟ در ناعادلانهترین دادگاهها هم مجرم وقتی مجرم است که اختیار داشته باشد، حال از هر Stand point ی که میخواهد باشد، یعنی آنچه که از نظرِ همه جهان درست است اگر از نظرِ شما نادرست باشد، من منطقا زمانی باید از نظرِ شما مجرم شناخته شوم که برای انجام دادن و ندانِ آن عمل اختیاری داشته باشم و آن را انجام دهم.
نکتهی جالب و قدری هم خندهدار اینکه شما از نوعی قانون در اینجا سخن میگویی(چشم در برابرِ چشم در حالتِ جنگی) در حالی که گویا فراموش کردهای که این جیشالعدل اساسا خود را تابعِ هیچ قانونی نمیداند! معنای این را متوجه هستید؟ شرایط جنگی زمانی معنا دارد که راهی و روشی برای برقراری شرایط صلح وجود داشته باشد و دو طرف تحتِ شرایطی ملزم به رعایتِ شرایط صلح باشند.
اگر در نبردی تن به تن این سربازها کشته میشدند حرفی نمیماند، اما اکنون که اینها را اسیر گرفتهاند کارِ درست این بود که این سربازها را خلعِ سلاح میکردند و رها میکردند .
ما را گرفتهای میلاد جان؟ من فقط فارسی بلد نیستم ، در ایران هم در حالِ زندگی هستم! سرباز نبودهام،اما ده سالی در دانشگاه بودهام! اینها را به من نگو که عمری پشت کنکور و درون حیاط دانشگاههای کوفتی گذرندهام. معافیتِ تحصیلی برای دورهی کارشناسی حداکثر 6 سال است یعنی اگر شما بعد از 6 سال نتوانستید کارشناسیاتان را تمام کنید باید بروید سربازی. برای دروهی ارشد نهایتا 3 سال است و برای دکترا هم 5 سال. در هر کدام از این مقاطع هم پس از فارغالتحصیلی یک سال وقت دارید در کنکورِ مقطعِ بعدی موفق شوید(این فرصت قبلا 6 ماهه بود و تازه یکی دو سال است شده یک ساله) بروید دانشگاه (یعنی یک بار حقِ کنکور دادن دارید) با این حال فقط برای مقطع ارشد تنها چیزی در حدِ 10 درصد از داوطلبان در کنکور قبول میشوند!
در مورد گواهینامه من نمیدانم شما چطور گرفتیدش اما کاملا منتفی است که مشمول باشید و بتوانید گواهینامه بگیرید، یا باید سرباز باشید یا سربازی رفته و یا در حالِ تحصیل وگرنه اصلا امکانش نیست؛ اصلا نمیتوانید ثبتنام کنید.
ای بابا! انگار ما در فضا زندگی میکنیم یا از پشتِ کوه آمدهایم! عزیز من مواردِ اینطوری خیلی نادر است و کاملا وابسته به شانسِ یک در هزار نفر است وگرنه واقعا خیلی خیلی سخت به کسی معافیتِ پزشکی بدهند. اینها به یک تعدادِ مشخصی سرباز نیاز دارند، فردا اگر قرار باشد تعدادِ سربازهایشان از آن مقدار مشخص کمتر باشد، به چلاقها و کورها هم اسلحه میدهند! پس اصلا این حرفها اصلا ربطی ندارد، چرا که در این بحث میانِ کسی که اقدام کرده و موفق شده معافی بگیرد و آن کسی که نتوانسته فرقی نیست! بعد هم آمار تناقضگوییهایتان دیگر زیادی دارد بالا میرودا میلاد:
یعنی هدف، شیوه و تفکرِ دو طرفِ جنگ برای شما هیچ اهمیتی ندارد؟ خب مسلم است که شما وقتی مثلا در کشوری بمبگذاری میکنید، دولت آن کشور هم با اسلحه میآید دنبالتان، اما در همان کشورهای دموکراتیک وقتی شما را میبرند دادگاه، نمیبرند دادگاه نظامی و در دادگاه هم نمیگویند که « شما در حالی که در ماشین در حالِ فرار بودی، سربازها را که تیرباران کردی عیبی ندارد چون ما در حالتِ جنگی بودیم!»
خوب است خودت میگویی جمهوری اسلامی!
بله شاید میکشتند. اما فرقی هست در این میان: اعضای جیشالعدل کاملا مسئولِ اعمالِ خودشان هستند و هر تصمیمی که میگیرند به قوهی اختیار و ارادهی خوشان است، سرباز اجباری اما وقتی آنجا هست به اجبار است و اختیاری برای نبودن در آنجا ندارد؛ با اینحال اگرچه از نظر من این درست، اما فعلا گویا تنها راه حال این است که حرفی در موردِ سربازهای کشته شده در درگیریهای رو در رو نیست، اما در این وضعیتی که این سربازها اسیر گرفته شدهاند، خیر، کشتنِ آنها یک جنایت واقعی است.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
undead_knight (03-25-2014),کافر_مقدس (03-28-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)