خب خیلی خوبه. دختر بچه زیاد نیازی به رزمی و دفاع شخصی نداره چون هرجا لازم باشه شما و پدرش هستید. پس هدف از رزمی کار کردن در کودک و بزرگسال با هم متفاوته. به نظر من هدف والدین اینه که بچشون با ورزش آشنا بشه یا علاقه در او بوجود بیاد و کم کم کار کنند تا زمانیکه مثلن به سن 16-17 رسیدند دستکم یک مشکی گرفته باشند. خب این مشکی بدست آمده، ولی در طول مثلن 7-8 سال تمرین، اونم به خاطر مسائل و مشکلاتی که در زمینه آموزش کودکان وجود داره و بعلاوه نامنظم و مستمر بودن آموزش اونها. کودکان معمولن فقط تابستون به ورزش میرند.
خلاصه اینکه بگذارید ژیمناستیک رو کار کنه. اگر در ژیمناستیک خوب پیشرفت بکنه احتمالن در هر ورزش دیگه ای هم میتونه موفق باشه. رزمی گاهی کسل کننده و ملال آوره. به همین خاطر باید به شدت تحت تاثیر علاقه دنبال بشه. برخی تمرین ها و تکنیک های هستند در رزمی که خیلی دردآور و آزار دهنده هستند. مثلن سامورایی ها، به خاطر احترام به امپراتور در جایی که حضور داشت به خودشون اجازه نمیدادند ایستاده راه برند و روی زانو حرکت میکردند. این راه رفتن اسمش شیکو (shikko) هست که البته تمریناتش بسیار سخت و دردآوره. من یک استادی داشتم میگفت انقدر شیکو برید که سر زانوهاتون زخم بشه و خون بیاد. واقعن هم همینطور میشد و من مثلن تمام بدنم از شدت ضعف میلرزید. خب اگر علاقه نداشته باشم از جلسه بعد دیگه نمیرم. اینه که شما باید اجازه بدید خودش انتخاب کنه رشته مورد علاقشو و پی بگیره. فعلن ژیمناستیک رو ادامه بدید به نظر من.
YouTube - Shikko