چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
sonixax (02-16-2014),undead_knight (02-17-2014),viviyan (02-16-2014)
میگویند برنولی، ریاضیدانِ بزرگ، چند لحظه پیش از مرگش، آخرین چیزی که گفت این بود: «من مُردم».
در ایران که باشید فاصلهتان با مرگی اتفاقی و مضحک به اندازهی تار موییست. امروز در میدانِ آزادی، از کنار مینیبوسی غراضه میگذشتم که متوجه شدم باکِ بنزیناش نشتی داشته و چکه میکند. دقیقا همان لحظه که داشتم از یک متری مینیبوس میگذشتم و در فاز آهنگی زیبا که از هندزفریام پخش میشد بودم، کسی که از روبرو میآمد، سیگارش را پرت کرد دقیقا در نزدیکی همانجا که مینیبوس چکه میکرد! قبل از اینکه بتوانم پریدن یا کاری مثل این را عملی کنم، چند ثانیه کاملا خشکم زد و هیچ نمیتوانستم از جایم تکان بخورم! گویی کاملا مطمئن بودم بودم که لحظهای بعد تکه تکه خواهم شد... چند لحظه گذشت و من همانطور در انتظار «حادثه»؛ تا اینکه مینیبوس آرام آرام به حرکت آمده و رفت. وقتی که رفت و من به خود آمدم، اولین چیزی که به ذهنم رسید این بود: «من هنوز زندهام»؛ گمان میکنم حالاتِ گویندهی هر دوی این عبارات را این: به خوبی میتواند توصیف کنند.
Confusion will be my epitaph
As I crawl a cracked and broken path
If we make it we can all sit back
And laugh
But I fear tomorrow I'll be crying,
Yes I fear tomorrow I'll be crying
.Yes I fear tomorrow I'll be crying
Anarchy (02-17-2014),iranbanoo (02-17-2014),kourosh_bikhoda (02-18-2014),sonixax (02-16-2014),undead_knight (02-17-2014)
sonixax (02-17-2014)
داریوش چیه ،چیزی شده،چرا ساکتی؟!:)))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Dariush (02-17-2014)
عصر بخیر.
راستش تا الان سه بار خواستم پست امیر را پاسخ دهم، از سردرد و بیحوصلگی فراوان ، دست از اینکار کشیدهام. راستش را بخواهی، همین چند دقیقه پیش میخواستم پستی بگذارم همینجا که احتمالا تا چند ماهی به درونِ غار خواهم خزید و اگرچه مرتب لاگین خواهم کرد اما بسیار کم خواهم نوشت، که حوصلهی آن را هم نکردم.
چه خبرها؟ چه میکنی؟
And laugh
Anarchy (02-17-2014),Russell (02-19-2014),sonixax (02-17-2014),undead_knight (02-17-2014)
من همچنان خودمو زدم به کوچه علی چپ بلکه این زندگی کارشو بکنه و بره،ولی معلوم نیست چی مصرف میکنه که روی ویاگرا رو هم کم کرده:)))
من هم پریودم عود کرده به بیشتر جاهایی که عضوم،مثل اینجا، فقط سر میزنم و گه گاهی یه چیز کوتاه میپرونم :)
حالا لازم نیست چیز خاصی بنویسی،هرزچندگاهی مثل الان یه سیگنال مبنی بر زنده بودنت بفرست:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
سعی کن لذت ببری;) لامصب این که میگویی پریود نیست که برادر، این resident است :)) سیگنال که خواهم فرستاد، ولی اگر من ننویسم، تو ننویسی، امیر و مهربد هم که نیستند، آلیس و مزدک هم کم و بیش خاموشی گزیدهاند، خب اینجا عملا تبدیل به خاموشخانه خواهیم کرد که! من یک ترجمهی نیمهکاره برای سایت دارم که حداقل سعی میکنم آن را آماده کنم. راستی این که گفتی چقدر برایم آشناست : چیه؟ چرا ساکتی؟ چیزی شده؟
And laugh
Anarchy (02-17-2014),Russell (02-19-2014),sonixax (02-17-2014),undead_knight (02-17-2014)
Tacitus-
Anarchy (02-17-2014)
ویرایش از سوی Dariush : 02-17-2014 در ساعت 01:45 PM
And laugh
Anarchy (02-17-2014),iranbanoo (02-17-2014),sonixax (02-17-2014),undead_knight (02-17-2014)
هماکنون 46 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 46 مهمان)