sonixax (02-15-2014)
Anarchy (02-15-2014),sonixax (02-15-2014),مزدك بامداد (02-14-2014)
اخبار صدا و سیما
اخبارخارجی:
بارش برف در شمال امریکا مردم این کشور را زمینگیر کرد، عملکرد دولت اوباما بسیار ضعیف بوده. جیم (از شهروندان امریکایی!) در مصاحبه با واحد مرکزی خبر گفت:دیروز دو نفر در شهر ما به علت لغزندگی معابر به زمین خورده و دچار آسیب دیدگی شدند ولی ماموران دولتی اونجا برای امداد رسانی حاضر نبودند...
اخبار داخلی:
بارش رحمت الهی در استانهای شمالی کشور موجب خوشنودی کشاورزان شد، مردم از شدت خوشحالی، آب، برق و گاز خود را قطع کرده و به خیابان ها ریختند و ضمن پرداخت 3000 تومان بابت یک بطری آب معدنی به مغازه داران، به سمت صف های طویل نانوایی ها شتافتند!!!...
Anarchy (02-22-2014),sonixax (02-23-2014),undead_knight (02-23-2014)
صادرات شامپو سیر پرژک به کشورهای عربی به نوعی
جنگِ خیلی نرم محسوب میشه!
چون هر عربی که بره مغازه و بخواد شامپو پرژک بخره
موقع تلفظ اسمش خفه میشه..!
kourosh_bikhoda (02-22-2014),sonixax (02-23-2014),undead_knight (02-23-2014)
حدیث سال 93:
"همان گونه با آجیل مردم رفتار کنید که دوست دارید با آجیل شما رفتار کنند"
Angela (03-21-2014),kourosh_bikhoda (03-22-2014),sonixax (03-22-2014),undead_knight (03-21-2014)
این مهملات اگر هم واقعیت داشته باشند پیوندی به شرم و حیا داشتن محمد ندارد بلکه بیش تر نشان از موضع گیری محمد دربرابر لقاح مصنوعی گیاهان دارد [به نوعی پیش خودش گفته است که این کار دخالت در روند طبیعی آفرینش است] همانطور که امروزه هم هنوز برخی مفتی ها و آخوندهایی [خاصّه از نوع جزم اندیشانشان] را میبینیم که در برابر لقاح مصنوعی حیوانات و گیاهان موضع گیری منفی دارند؛ آنچه که روشن است این است که قرآن صراحتاً محمد را از میل داشتن تعدادی زن بیش از آنچه داشته است باز میدارد اینجا :
از این پس، دیگر [گرفتن] زنان و نیز اینكه به جاى آنان زنان دیگرى بر تو حلال نیست،
هر چند زیبایى آنها تو را شگفت زده کند، به استثناى كنیزان، و خدا همواره بر هر
چیزى مراقب است [52:33]
نکته قابل توجه و مرتبط آن است که قرآن می گوید: «هر چند زیبایى آنها تو را شگفت زده کند» نشان از آن است که در بین فامیل و کوچه و بازار هم زنان زیبای عرب از محمد دل رُبایی کردهاند.
Anarchy (03-22-2014),sonixax (03-22-2014),undead_knight (03-22-2014)
حشو - WiKi
- گرفت نشست => نشست
- گفتم بزار برم بپرسم ببینم => گفتم بپرسم
- میاد؟ نمیاد؟! => می آید یا خیر؟!
- دیدم میگه => گفت
- نمیخوام بیام => نخواهم آمد
- برو بزار بگیرم => می خواهم
- بگیرم بخوابم => بخوابم
داشتم میرفتم دیدم نشست، [پیش خود] گفتم [از او] بپرسم می آید یا خیر؟!
گفت : خیر! نخواهم آمد، میخواهم بخوابم.
10 کارواژه !
ویرایش از سوی meaning : 03-22-2014 در ساعت 02:54 PM
تست دینی كنكور 87: اولین خونی كه بر زمین ریخته شد كدام است ؟ الف – قتل هابیل ! ب- عادت ماهانه حوا ! ج – بكارت حوا ! د- ختنه آدم !!
Anarchy (03-22-2014),Mehrbod (03-22-2014),sonixax (03-22-2014),undead_knight (03-22-2014)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
حذف حشو قاعدتاً باید بر زیبایی کار بیافزاید، اگر چنین نیست، کاستی از من بودهاست.
Parenthesis (rhetoric) - Wikipedia, the free encyclopedia
منظور از نشان مساوی برابر بودن نیست به چم ِ می دهد است => تصحیح می شوند. من برخی جاها سه کارواژه را به دلیل حشو یک کارواژه کرده ام که در این صورت منظور را به مخاطب به شکل کامل خواهد رسانید نیازی به استفاده از کارواژه های اضافی نیست چرا که درک زبان را دشوار میکند.نمیخواهم بیایم ≠ نخواهم آمد!!
I don't want to come ≠ I will not come
نمی خواهم + بیایم : حال اخباری (فعلی که وجود حالتی یا رویداد واقعه ای را بطور قطعی در حال یا آینده نزدیک بیان میکند) + حال التزامی : (فعلی که انجام آن با شک و تردید همراه باشد.)
حالت ِ شک و یقین نمی توانند باهم باشند.
sonixax (03-22-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)