kourosh_bikhoda (02-11-2014),Ouroboros (02-11-2014),undead_knight (02-11-2014),viviyan (02-11-2014)
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
Anarchy (02-11-2014),Persepolis (02-11-2014),Russell (02-11-2014),undead_knight (02-11-2014),مزدك بامداد (02-14-2014)
بعد از مدتها اکانت فیسبوکمو دوباره فعال کردم. خیلی اتفاقی پیام های گذشته رو میخوندم که دیدم من و تو درباره (پایان نامه ام) تاثیر موسیقی و محیط های مختلف بر رشد گیاه بحث کرده بودیم. و حتی تاثیر موسیقی بر بیماری های پوستی که گفتم بر روی موش آزمایشگاهی انجام دادم و بهبود پیدا کرده..
گفتی همچین چیزی وجود نداره و چرت و پرته و اگر همچین چیزی باشه دیگه محیط مجازی نمیایی و فلان و بسان
گفتم تو محیط مجازی بیا ولی دیگه رو حرف من حرف نزن. :-)
قرار شد سر فرصت این موضوع رو توی دفترچه مطرح کنیم تا ببینیم سایرین چی میگن..
یادت اومد؟ همچنان بر سر حرفت هستی؟
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
در گروه های حیوانی تا حدی پاسخ "بله" هست و البته تعریف آلفا بیشتر شامل "رهبر" گروه میشه که معمولا نر و (ماده ای) هستند که پدر و مادر اکثر توله ها هستند، یا در حیواناتی که ساختار حرم سرا گونه دارند نری که بیشترین ماده ها رو داره و به سایر نرها اجازه جفت گیری نمیده.
البته در حیواناتی که ساختار اجتماعی پیچیده تری دارند فقط قضیه "رهبری" و "قدرت نمایی" مهمه.
در هر حال مرد آلفا، بتا و امگا و... زاییده ادبیات MRM+PUA هست و فرق های زیادی با مفهوم ساده علمی موجود در طبیعت داره و البته در طی فعالیت بسیار بلند مدت تر فمنیست ها مفاهیمی مشابه بوجود نیومده(البته از دید بیولوژیک هم درست کردن چنین مفهومی برای زنان سخت تره) و اخیرا چندتایی "تقلید" دیدم که فقط میشه گفت تعریف مردی آلفا هست که بدن زن داره:))
دلیل ساده ای که اونها میگند :مرد آلفا مردی هست که زن ها میخوان باهاش بخوابند و سایر مردها شانس کمتری دارند و مردان امگا اصلا شانسی ندارند،در عوض زنان تقریبا به راحتی میتونند به سکس دسترسی پیدا کنند. @viviyan
ویرایش از سوی undead_knight : 02-11-2014 در ساعت 08:05 PM
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
viviyan (02-11-2014)
Fiona (02-11-2014),kourosh_bikhoda (02-11-2014),Russell (02-11-2014),undead_knight (02-11-2014),مزدك بامداد (02-14-2014)
undead_knight (02-11-2014)
تمام هستی در یک نقطه! آدمها، جنگها، ترورها، زندگیها، عاشق شدنها.. Just think a moment
NASA Mars Rover Curiosity Sees 'Evening Star' Earth - NASA Jet Propulsion Laboratory
Anarchy (02-14-2014),undead_knight (02-11-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)