درود بر شما
میلاد هستم !
داستان آیدی هم بر میگردد به بازی Sonic که در دوران کودکی بازی مورد علاقه ام بود ، یک زمانی یک نسخه از بازی آمد به نام Sonic DX با تقلید از آن شناسه Sonixax ساخته شد.
کاربر پسنت ترین کار راه بنداز ترین سیستم عامل دنیاست ، فراوانی نرم افزارهای نوشته شده برایش باعث شده که استفاده ازش در هر خانه ای بایسته باشد ولی به درد سِرور بودن یا سیستم عامل موبایل یا دستگاه های کوچک و نظامی و ... نمیخورد به خاطر استفاده زیاد از منابع و امنیت پایین.
مزخرف ترین چیزیه که به عمرم دیدم .
اگر بگوییم بهترین سیستم عامل دنیاست بزرگنمایی نکرده ایم ولی در عین حال اگر بگوییم به درد مردم عادی نمیخورد هم باز هم درست گفته ایم.
سیستم عاملی پیچیده ، نا آشنا با رابط دیداری برای کاربران ، در بسیاری موارد مقلد ، سبک ، انعطاف پذیر .
اگر از آن برای خلق سیستم عاملهای جدید استفاده کنید و یک تیم حرفه ای مسئول این کار باشد قطعن بهترین نتیجه را خواهید گرفت.
اگر بخواهید به عنوان Desktop User از آن استفاده کنید یا شما کاربری هستید که به جز موسیقی گوش کردن و یک سری کارهای بسیار پیش پا افتاده کار دیگری با یک کامپیوتر ندارید!!! یا برنامه نویس هستید! یا یک چیزیتان میشود!
من توزیع های محبوب زیادی دارم :
برای سرور : CentOS و Fedora Core Red Hat
برای دسکتاپ: Ubuntu و Debian که قطعن دبیان از اوبونتر برتر آمد پدید
توزیع پارسی مناسب : لینوکس شریف ، پارسیکس . به نظرم پارسیکس بهتر باشد.
ویندوز 8.1 که همین الان هم دارم ازش استفاده میکنم.
بسیار نرم و روان ، ارزان (تنها 30 دلار قیمت دارد اگر بلد باشید چگونه آن را بخرید) ، سرعت لود بالا ، کاربر پسند ، خلاقانه ، مدیریت منابع عالی .
شک نکنید که اندروید بسیار بسیار کاربردی تر است ولی تنها و تنها روی کاغذ و در تئوری ، برای اینکه در عمل هم به آنچه روی کاغذ آورده شده نزدیک شود نیازمند دولوپرهای بیشتر ، خلاق تر و سخت افزار قوی تر است.
ولی IOS بسیار بسیار کاربرپسند تر است و اپلیکشنهایش بسیار بسیار بیشتر و بهتر هستند و از آنجایی که تنها و تنها برای یک سخت افزار که تکلیفش از پیش روشن است نوشته میشود مشکلات خاص اندروید را با آن ندارید.
تبلتی که سیم کارت بخورد.
کتابخوان هم برای مطالعه کتاب خیلی خوب است.
FireFox و Opera
خل وضعی که کارهایش دنیا را جای بهتری کرده.
آشنایی چندانی با ایشون ندارم.
قهرمان تمام اعصار ، یک نابغه ی واقعی .
اگر به دنبال ایده های خوب و کاربر پسند هستید تنها و تنها استیو جابز میتوانست بهترینشان را جلویتان بگذارد.
مردی خود ساخته ، باهوش ، سخت کوش و البته انسان دوست. اگر بیل گیتسی نمیبود احتمالن هرگز کامپیوترهای خانگی انقدر فراگیر نمیشدند.
ویکی پیدیا فارسی ، بالاترین ، دنباله خدابیامرز ، رادیو فردا.
هدف کمونیسم غیر اخلاقی نیست، راهی که برای رسیدن به هدف انتخاب کرده غیر اخلاقیست. این راه برپایه دزدی ، آدم کشی ، خفه کردن صدای مخالف ، به رسمیت نشناختن تجارت آزاد ، به رسمیت نشناختن حق مالکیت شخصی و مغز شویی بناشده به همین دلیل کمونیسم بیشتر از آنکه غیر اخلاقی باشد خطرناک است.
به صورت پراکنده و گزینشی و تنها و تنها با مطالعه منابع مختلف. یعنی آگاهی من از تاریخ ایرانِ باستان بسیار گزینشیست و تنها جاهایی را که دوست داشتم خوانده ام برای همین هرگز در باره تاریخ ایرانِ باستان با کسی وارد بحث نمیشوم مگر در باره چیزی که میگویم یقینِ 100% ای داشته باشم.
اهل شاهنامه نیستم.
مردمی عجیب که سعی دارند گذشته خود را نادیده بگیرند ولی در عین حال هم نمیتوانند ازش دست بکشند با قوانینی بسیار شگفت انگیز و عجیب.
همه جای آلمان مثل هم است بین ثروتمندترین شهر و یک دهات کوچک فرق چندانی نیست ولی اگر بنا به انتخاب باشد من فرانکفورت را انتخاب میکنم به خاطر اینکه قلب تپنده اقتصادی آلمان است CryTek هم آنجاست
مثل رفتارشان با بقیه! ولی یک کمکی بهتر در برخی موارد.
هیتلر آلمانی نبود! ولی پدید آمدن هیتلرها از چنین جامعه ای چندان هم عجیب نیست . همین الانش اگر فرانسه و انگلیس و آمریکا سرشان را برگردانند یک هیتلر دیگر بوجود می آید.
آلمانها مردمی بسیار مغرور هستند و خود را از نظر فرهنگی برتر از بقیه میدانند. البته از نظر نژادی هم خود را برتر میدانند و تنها جرات بیان آن را ندارند.
هیچکدام! فقط Corvet
اهل فوتبال نیستم . ولی به گمانم بایرن مونیخ بهتر باشد.
خیام نیشابوری
کلن علاقه ی چندانی به فلاسفه و فلسفه ندارم.