جناب امیر تا به حال مطلبی دیده اید که شیوه های تشخیش بازیکن ها و مقابله با "پاسخی که بازیکن ها به گه تست می دهند" را به زنان آموزش دهد؟
جناب امیر تا به حال مطلبی دیده اید که شیوه های تشخیش بازیکن ها و مقابله با "پاسخی که بازیکن ها به گه تست می دهند" را به زنان آموزش دهد؟
Ouroboros (02-06-2014)
بله خیلی زیاد دیدهام، اما جواب نمیدهند. اتفاقی که میافتد اینست که زن همان مردی را که چندشآور و بازنده و بتا میبیند «بازیکن» گمان میکند و با شدت بیشتری رد میکند، در حالی که بازیکن کار خودش را میکند. چون اساسا بازی روشیست برای پرواز زیر رادار بتایاب زن. اینست که امگای بیچاره که پس از سالها تلاش و جلسهی روانکاوی و ... جرئت پیشنهاد دادن را پیدا کرده با شدت صد برابر رد میکنند، و به بازیکنان که به نظرشان «مرد خوب» میآیند سفتتر میچسبند. ببینید مشابه همان انتقادیست که زنان فمینیست از مردان سطحی و کور بودن مردان نسبت به شخصیت کریه و بیزاری برانگیز زنان زیبا میکنند، که ما گویا متوجه رفتار بسیار بد این زنان زیبا نمیشویم یا به آن اهمیتی نمیدهیم. که حقیقت هم دارد، زن اگر به اندازهی کافی زیبا باشد، گوز او سمفونی بتهوون است!
پسر بد ِ پیشبینی ناپذیر ِ حاضرجواب ِ کلفتگوی ِ با اعتماد بنفس همان اثر زن زیبا را بر زنان دارد. سناریو اینجوریست:
- مرد بتا با لبخند ضایعی به سمت زن میرود، زن با خود: وای خدا، این عمله دیگه چی میخواد؟ حتما از اون بکن در روهاست که راجع بهشون خوندم، بذار الان نشونش میدم...
بتا : سلام خان...
زن: خفه شو کثافت لجن، گمشو.
- بازیکن با پوزخند تمسخرآمیز و سری برافراشته به سمت زن میرود. زن با خود: وای خدا، داره میاد این طرفی.. خدا کنه موهام خوب باشه.
بازیکن: تو چرا تنها نشستی؟ مگه نشنیدی دخترای بامزه رو می دزدن؟
زن: واییی خداااا، فکر میکنه من بامزهام..
True story
زنده باد زندگی!
Philo (02-06-2014),Russell (02-06-2014),sonixax (02-07-2014),undead_knight (02-07-2014)
Alice(02-06-2014),Ouroboros (02-06-2014),undead_knight (02-07-2014)
این حالت های من هیچ کدام حالت من نیستند. یعنی چی اینقدر حالت های تکراری گذاشتند؟ قاطی کردم با معترض و رنجور و اخمو و عصبانی تو یک مایه ان.
Alice(02-07-2014)
جستارهای دفترچه هرکدام بالای 20-30 صفحه هستند. هرکس هم به یک زبانی طومار مینویسد. خواندشان خیلی حوصله میخواهد. پیشنهاد میدم تعداد صفحه ها از یه حدی که بیشتر شد جستار تازه ای با نام دیگری باز کنید و ادامه بحث را ببرید تو جستاری دیگر.
Alice(02-07-2014)
اطلاع از ترشیدگی شما؟ خودمان از پیش داشتیم نیازی به اسناد بیشتر نبود.
اکنون بیایید به این صفحه و اندکی در شترنگ ببازید تا شاید تحقیر شدن به گونهای جدید و سیلی دیگری از این دستان توانای مردانه خوردن مایهی آرام گرفتن شما را فراهم بیاورد.
زنده باد زندگی!
Alice(02-07-2014)
هماکنون 31 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 31 مهمان)