به اسپاگتی گزینهی نمایش عمومی را تیک زدم. :) برای شما هم نشان داده نمیشود؟
به اسپاگتی گزینهی نمایش عمومی را تیک زدم. :) برای شما هم نشان داده نمیشود؟
شگفتا، من به نمایار خودم رآی دادم ...
*
خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
@Persepolis
من میخواستم به آواتار شما رای بدهم، ولی چون در مسابقه شرکت نکردید رای من به آواتار خستهی شهریار رفت. به چه دلیل؟
چون چند روزیست فاز وسترنهای اسپاگتی برداشتهام (به پاس این هنر مرده و بیطرفدار)، و آواتار شهریار بطرز مشکوکی من را به
یاد ویلیام مانی در فیلم «نابخشوده» میاندازد. نابخشوده آخرین وسترن/شبه وسترن ایستوود است که بسیار خوشساخت و واقعی
از آب در آمده است، قهرمان فیلم نه سپید مطلق است نه سیاه مطلق، پیرمردیست «خسته» و مهجور (خسته مثل فریمن در هفت).
پیرمردی که در کثافت به کنار خوکها زمین میخورد و مساوی با حیوانات و جانوران است...
من هم شوربختانه عاشق کاراکترهای خسته هستم! خستههای سینمایی (و ادبی) معمولا با رجالهها و مردم ارتباطی ندارند و برای
مخاطب یک «دنیای درونی» ترسیم میکنند، بطوریکه اجبارا تمام مکنونات و آلام ایشان در این دنیای کوچک و پرمعنا مدفون میشود!
(مثلا ویلیام مانی به خاطر همسرش دیگر شراب نمیخورد و بیبندوباری نمیکند، باید یک همسر خوب هم به شما بدهم تا یاد بگیرید
و دست از دختران بیچاره بشویید.)
Anarchy (02-05-2014),Nevermore (02-05-2014),Persepolis (02-05-2014)
شما قول بدهید دست از دختربازی و PUA بشویید، من برایتان در میان دوستانم search میکنم و
همسری خوشگل و سربراه مییابم.
---
مزدک به خودش رای میدهد بعد میگوید "ای شگفتا" (بعد تازه به من میگوید موشمرده). کسری
هم که از مدیریت برکنار شده دیگر رسما قوانین را دور میزند!
این عزیران میتوانند در همین جستار رای خود را به دیگری بدهند، طبق قوانین مسابقه رای به خود
شمرده نمیشود!
Anarchy (02-05-2014),Fiona (02-06-2014),kourosh_bikhoda (02-06-2014),Nevermore (02-05-2014)
Anarchy (02-05-2014)
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)