بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
ای بتای مفلوک
شما باید یک خروجی برای بتای درون خود پیدا بکنید که زندگی شخصیتان را خدشه دار نکند. من آن بیرون همچون سنگ سخت هستم و همچون گرگ درنده، اما اینجا که میرسم نرمخو و مهربان میشوم. یا حداقل میشدم!
من ماندهام، که شما چگونه درپی کسب دانش جنسیتی و از آنهم حتی بیگانهآفرینیتر دانش طبقاتی خود به جای بیشتر چسبیدن به دوستیهای مجازی با ادمهای همفکر هنوز هم میتوانید آن بیرون دوستی پیدا بکنید. یحتمل ویژگی حسدبرانگیزی دارید مثل «همرنگ جماعت شدن» یا چیزی شبیه به آن؟ چون مردی که از جایگاه خود در جامعه به عنوان یک مرد و به عنوان یک کارگر مطلع است احتمالا هرجا که قدم میگذارد غریبه است.
زنده باد زندگی!
شب دوستان خوش، اگر اخراج نشدیم و عمری بود، فردا مطالب مربوط به بازی را کمی بیشتر بسط و گسترش میدهم..
زنده باد زندگی!
شب سرد برفی اتان خوش امیر جان.
۱ سانت تهران برف میآید همه چیز بهم میریزد ، اینجا هوای -۴۰ و ۱ متر برف بود ، هنوز همه ساعت ۷ صبح سر کار بودند!
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (02-04-2014)
در این انجمن که نازی گری آزاد است باید فحاشی را هم آزاد بکنیم ، چون دیگر کودن تا الاغ خطاب کردن یا صحبت از تخم کردن که دیگر از دفاع از هیملر و هاس بدتر نیست!
Philo (02-03-2014)
حالا که دیگر مدیر نیستم انگار یک یوغی از گردن برداشته شده است که دیگر برای هر کلمه نباید به ۱۰ نفر جواب بدهم که چرا این را گفتم یا آن را! تنها چیزی هم که مدیریت داشت و خوب بود اینکه شما میفهمیدید چه کسی به شما سپاس داده ، حالا فقط میفهمید کدام پست شما سپاس خورده و باید بروید نگاه کنید!
مزدك بامداد (02-05-2014)
دوستان من میگویم بیایید روی همدیگر را یک ماچ مجازی بکنیم و یک لعن و نفرین به محمد و ال محمد بفرستیم ، دنیا ارزش این چیزها را ندارد! من در دنیای واقعی نمیتوانم به یکی تو بگویم بجای شما حالا در جهان انلاین احساس گانگستری به ما دست داده است.
Anarchy (02-04-2014),kourosh_bikhoda (02-04-2014),Russell (02-04-2014)
Anarchy (02-04-2014),Dariush (02-07-2014),kourosh_bikhoda (02-04-2014),Russell (02-04-2014),sonixax (02-04-2014),undead_knight (02-05-2014)
هماکنون 47 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 47 مهمان)