بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
تالار نهان همه گرداننده نیستند, پس پیوندی به گردانندگی و حقوق از دسترفتهیِ ؟ شما ندارند.
انجمن دفترچه هم میتواند یکزمان تالار نهان داشته باشد و جای چند تن ویژه آنجا باشد, چنانکه در یک کشور هم انجمنهایِ نهان هستند که
هموندان ویژهیِ خود اشان را دارند و به یاد نداریم تاکنون کسی از ساخت این نهان انجمنها پیشگرفته باشد, مگر همان کشورهایِ تمامیتخواه و فاشیست.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
kourosh_bikhoda (02-03-2014),sonixax (02-04-2014)
Ouroboros (02-03-2014)
یعنی اگر من با دوست ام در کافیشاپ پیرامون سخنگاه دفترچه و گفتگوهایمان با کاربری به نام @iranbanoo سخن گفتیم, فردایِ
آن باید بیایم اینجا برای شما بازگویی کنم که میان من و این دوست من چه چیزهایی گفته شده و کجاها از شما نام برده شده؟
در "این انجمن" هم بازی با واژهها است, گفتیم نرمافزار و بستر اینجا پروانهیِ ساخت انجمن اندر انجمن
میده , پس از دید فندین (= technical) سخنان تالار نهان در انجمنی اندرون این انجمن و بی پیوند به
این انجمن هستند; چنانکه گفتگوهایِ چند دوست در انجمن شبانهیِ مردان درون کشور ایران, بی پیوند به خود کشور ایران است.
به زبان دیگر بگذارید بپرسیم:
١- آیا تالار نهان باید باشد یا نه؟
٢- آیا هرکس هر چه دربارهیِ شما هر کجا میگوید باید یکبار برای شما بازگوید یا خیر؟
—مزدک بامداد
sonixax (02-04-2014)
ادمین محترم لطفا زودتر این استعفای منرا ترتیب اثر داده و کلیه امکانات مدیریتی من را شامل دسترسی به تالارهای مدریتی و نهان و پهان و ... بگیرد.
بعد از آن من یک پرس چلو کباب از ادمین خواستارم!
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (02-04-2014),Theodor Herzl (02-03-2014)
ظاهراً مدیریت در دفترچه به این معنی است که کاربر میتواند بگوید به شما کس کش مادر قحبه و شما نیز باید به او سپاس بگویید ، اگر هم چیزی بگویید میشوید دیکتاتور ، لطفا این curse مدیریت را ادمین گرامی از من بگیرند تا آزادانه اینجا بتوانم سخن بگویم!
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (02-04-2014)
نخست باید بگویم از اینکه ما را(من را) به بی شرفی متهم می کنید سپاسگزاریم،اما برایم جای سوال است که چگونه شما اعتراض را فقط اعتراض علنی می دانید؟از کجا می دانید که باقی افراد اعتراض نکردند؟
در مورد فحش جنسی خدمت شما عرض کردم که این کار کسرا از دید من زننده بود و شایسته ی نکوهش(استفاده از این ادبیات)،اما از دید قوانین نمی توان به او خرده ای گرفت.در ثانی آن عبارت هم بیش از آنکه فحش مستقیم جنسی باشد، جمله ایست کنایی.چنانکه دیدیم و دیدید کسرا در جستار های دیگر هم چند باری از عبارت تخم و به تخمم و اینها استفاده کرده بود،دست کم من گمان نزدیک به یقین داشتم که این سخن او از سر توهین نبود و همان معنی چه غلطی می خواهد بکند را داشت این بود که اعتراض نکردم.
sonixax (02-04-2014)
sonixax (02-04-2014)
—مزدک بامداد
Russell (02-03-2014),مزدك بامداد (02-03-2014)
هماکنون 2 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 2 مهمان)