مشکل امیر از روی اصول نیست چون اگر بود افراد دیگری به خیلیهای دیگر هرچه از دهانشان در آمده گفتند ، ولی ایشان فقط این یک مورد را که تازه توهین نبود و یک سخن کنایه آمیز بود را پیرهان عثمان کرده است!
مشکل امیر از روی اصول نیست چون اگر بود افراد دیگری به خیلیهای دیگر هرچه از دهانشان در آمده گفتند ، ولی ایشان فقط این یک مورد را که تازه توهین نبود و یک سخن کنایه آمیز بود را پیرهان عثمان کرده است!
"A Land without a People for a People without a Land"
undead_knight (02-03-2014)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (02-04-2014),مزدك بامداد (02-03-2014)
نگر من این است که مدیریت مستلزم بی طرفی است و کسرا هم کما بیش نشان داده که این ویژگی را در مواقع لازم ندارد.به نگرم کسرا از مدیریت استعفا دهد برای خود اش هم بهتر است و اینگونه مشکلات هم احتمالا پیش نخواهد آمد(تاکید می کنم که این نظر من به خاطر توهین او به آلیس نیست و از دید من این کار نیازی به استعفا ندارد) در مورد توهین اش هم می توان به او اخطار داد و اگر تکرار کرد مانند دیگر کاربران با او برخورد شود.اما این وسط مظلوم نمایی آلیس هم اصلا درست نیست،به طور مثال سر اخراج اش،او به روشنی به مهربد گفت: "زر نزن".درست است که من از مهربد توقع نداشتم که روی اعصاب آلیس این چنین راه برود،اما ما در اینجا همگی کاربرانی بالغ هستیم که باید مسئولیت سخنان خود را بپذیریم،نمی شود که هر موقع که "آزرده دل" شدیم و یا از دست کسی عصبانی شدیم به او بگوییم زر نزن یا چه می دانم مدیر اسرائیلی.
kourosh_bikhoda (02-03-2014),Ouroboros (02-03-2014),sonixax (02-04-2014),مزدك بامداد (02-03-2014)
من نیستم, شما نیستید, مزدک نیست, آلیس نیست, @Fiona نیست, @کافر_مقدس نیست, @iranbanoo نیست, ...
پس بیشینگان کنشگر آنجا نیستند و دربرگیرندهیِ یک گروه کوچک از چند تن (که همه هم گرداننده نیستند) میباشد و باید آنرا یک گپکده به شمار آورد و بس.
این هم سفستهیِ سیاه و سپید و همچنین سفستهیِ سنجش نابرابر (قیاس معالفارق) بود:
گپکده ≠ سخنگاه
هر چه میخواهید بگویید ≠ بی ملاحظه بگویید
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (02-04-2014)
Ouroboros (02-03-2014),Philo (02-03-2014),undead_knight (02-03-2014)
—مزدک بامداد
sonixax (02-04-2014)
وقتی بین دوستان صحبت میکنیم که نمیگوییم به نظر من این سخن شما نا بجا بود! میگیم کسشعر نگو ! حالا یک عده می خواهند سخنان دوستانه نیز مدیریت بشود!
"A Land without a People for a People without a Land"
sonixax (02-04-2014),مزدك بامداد (02-03-2014)
بیشک اگر امیر بزرگوار نبود نه تنها شما، بساکه هیچیک از مدیران به این مورد جنسی رسیدگی نمیکرد،
انگار که پشت سر یکی (و جلوی چشم دیگران) به وی ادوات جنسی حواله بدهیم کاملا عادی و طبیعیست!
من باز هم از امیر گرامی که رسم شرافت و بزرگواری و مردانگی ( و زنانگی) را به جا میاورند بینهایت
سپاسگزاری میکنم، همچنین از ایشان میخواهم که این بحث را بیش از این ادامه ندهند! من نمیخواهم
کسی از من معذرتخواهی کند!
از دوستان دیگری هم که در این بحث نظر دادند متشکرم و از این دوستان گرانقدر هم میخواهم که این
جستار را ادامه ندهند!
اینجا یک انجمن است که کاربران آن ضمن ثبت نام تمامی حق و حقوق خود را محفوظ میدانند.
اگر شما میخواهید به دور از چشم دیگران به گپ و گفت و گو بپردازید و هر چه در شلوار دارید به این و آن حواله کنید بروید در جایی که در قالب انجمن نباشد.
ضمن اینکه پیامی که ما خواندیم چیزی فرا تر از یک گپ و گفت و گوی دوستانه بوده و مستقیما تیم مدیریت مسئولش است.
شراب اولی تر ...
Alice(02-03-2014)
هماکنون 3 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 3 مهمان)