Alice(01-28-2014)
kourosh_bikhoda (01-29-2014)
undead_knight (01-28-2014),مزدك بامداد (01-28-2014)
گرامی درست میگویید این بطور واضح حملهیِ شخصیست و عملی در راستای شخصی کردن بحث، ولی قانونی برای ویرایش چنین پستهایی در اینجا نبوده و تا کنون ما تنها توهینها و فحشهایِ آشکار را حذف کردهایم. از شکیبایی شما سپاسگزارم.
...
در اینجا گویا من میتوانم بگویم جناب مزدک کار بدی کرده، ولی حق قضاوت دربارهیِ ایشان یا سرزنش او را ندارم lol
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
kourosh_bikhoda (01-29-2014),Persepolis (01-29-2014),sonixax (01-29-2014),undead_knight (01-29-2014)
??
جناب مزدک کار بدی کرده= قضاوت دربارهیِ ایشان یا سرزنش او !!
به وارونه،
شما میتوانید بگویید که ریشخند ,x,y کار بدی است،
ولی اگر خودتان هم ریشخند کرده باشید، نمیتوانید
به کسی که ریشخند کرده( یا گمان میکنید که
ریشخند کرده!) خورده گیری یا سرزنش نمایید!
به زبان دیگر، اگر دامان خودتان الوده است،
نام مرا در این پیوند، بزبان نیاورید!!!!
هوش شد؟
•
خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
من که هوش کردهام، شما متوجه نیستید که در عین حال ادعا میکنید که اخلاقیات نسبیست و هم مطلق.
1-جنایت کار بدیست.(حکم مطلق اخلاقی، نکوهش اخلاقی عمل)
2-استالین جنایت کرده.
از 1و2
3-استالین کار بدی کرده (نکوهش اخلاقی استالین)
بعد از اینها تمام سخن دربارهیِ اینکه فلانی حق ندارد گزارهیِ 3 را بگوید ولی آنیکی که گواهی از مسکو دارد میتواند در بدترین حالت تنها گرایش به سانسور دولتی در صورت در دسترس بودن آن و در بهترین حالت توسل به نسبیت اخلاقیست، موضعی که با گزارهیِ 1 که خودتان از ابتدا مطرح کردهاید در تضاد است![]()
ویرایش از سوی Russell : 01-28-2014 در ساعت 03:00 PM
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
kourosh_bikhoda (01-29-2014),Persepolis (01-29-2014),sonixax (01-29-2014),undead_knight (01-29-2014)
ویرایش از سوی مزدك بامداد : 01-29-2014 در ساعت 02:20 PM
درود بر راسل گرامی به احترام شما از توهین متقابل به این بچه صرفنظر کرده و این بار هم گذشت میکنم.
من راضی نبودم با همچین کاربری با سابفه درخشان(!) بگو مگو کنی بلکه با همان ابزار مدیریتی هم میشد اعمال قانونش کرد که وقت با ارزش شما(راسل) هم هدر نرود!
تفکر ایدئولوژیک با آدمها چه کار میکنه ...
با اعمال شدن ایدئولوژی بر فرد انسان را به انجماد فکری میرساند .
و افکارش را با چهار خط بنام ایدولوژی می بندد. و جرات پرسیدنی (چرا) را از پیش میگیرد!
که این بدترین خیانت و ظلم بر یک انسان است . عقلانیت و خرد تعطلیل و آدم را مست و مسخ میکنه
kourosh_bikhoda (01-29-2014),sonixax (01-29-2014)
این لفظ بچه از طرف شما بوی توهین و کوچک شمردن میده. گویا رفتار قبلی رو نمیخواید رها کنید. لطفن از این رفتار دست بردارید جناب مزدک.
سعی کنید موقعیتتون رو در برابر طرف مقابل درک کنید. همونطور که من به شما میگم پیر، اگر شما به من بگید بچه ناراحت نمیشم. ولی همه که من نیستند. به خصوص جدیدها.
این کاربر پست شما رو گزارش کرده و مشخصه که ناراحت شده. پس تا روزی که در مقابل حرف های شما بیخیالی طی کنه از این رفتار دست بردارید.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
Persepolis (01-29-2014),sonixax (01-29-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)