من لینک کتاب دادم بروید ۴۰۰ صفحه کتاب بخونید ببینید که چرا اون شخصی که شما از اون نقل قول کردی یک شارلاتان بوده ، یک مثالش اینکه این شخص حداکثر ۴ بار برای مدت کوتاهی هیتلر رو دیده ، بعدش چطوری کتاب چند صد صفحهای در مورد گفتگو با هیتلر نوشته؟
البته من میدانم که فکتهای تاریخی برای شما هیچ ارزشی ندارند ، ولی برای بقیه کاربران بروید اینجا ببنید!
Commissar Order - WiKiخود شما باز میگی سوسیالیسم هیتلری ربطی به مارکس نداره ، خوب من هم همین را میگویم ، شما ولی داری از هیتلر استفاده میکنی که بگی اینها هم پیرو مارکس بودند ، بعد اینجا میگی فرق داره! یا شما باید بگویی که هیتلر سیاست مارکسیستی را پیش گرفت که در این صورت باید مثال بزنی که کجا؟ یا اگر نگرفت دیگر به من ربطی ندارد! و شما دیگر نمیتوانید از این گفته که هیتلر سوسیالیست بود استفاده کنید و به کوبیدن مارکس بپردازید در حالی که خود شما داری میگی اینها از هم جدا هستند!
The Commissar Order (German: Kommissarbefehl) was an order issued by Adolf Hitler in March 1941, before Operation Barbarossa. Its official name was Guidelines for the Treatment of Political Commissars (Richtlinien für die Behandlung politischer Kommissare). It demanded that any Soviet political commissar identified among captured troops be summarily executed as an enforcer of the Communist ideology and the Soviet Communist Party line in military forces.
According to the order, all those prisoners who could be identified as "thoroughly bolshevized or as active representatives of the Bolshevist ideology" should also be killed.[1]
آن چیزی که من از آن دفاع میکنم سوسیالیسم مارکسیستی است ، حالا حسن آقا بقال محل شما انسان بدی است و خود را سوسیالیست حسن آقایی میداند دیگر به من ربطی ندارد!