بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
امروز که نوبت جوانی من است
می نوشم از آن که کامرانی من است
عیبم نکنيد گرچه تلخ است خوش است
تلخ است از آن که زندگانی من است
من ساقی نمیشناسم و برای تهیهی مشروب معمولا به دوستان پسرم رو میاندازم.
چندی پیش یکی از ایشان میگفت برایت مشروب "ساندیسی" میاورم فقط سی هزار تومان. قیمت نسبتا خوبی دارد، وانگهی چهطور است؟ کسی میشناسد؟ بگیرم یا نه؟
چرا عامل این احساسات همواره هستند ولی شلوغی و... تنها میتواند باعث شود که متوجه آن نباشی و بقول معروف گرم باشی و نفهمی، ولی وقتی اندکی فرصت پیدا کنند اینها خودشان را نمایان خواهند کرد و حس خواهند شد! همان گرم بودن و متوجه نبودن هم بسیاری وقتها نعمتیست.
بعد هم جمعه، نه پنجشنبه
ویرایش از سوی Russell : 01-26-2014 در ساعت 09:24 PM
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
Anarchy (01-26-2014),undead_knight (01-27-2014)
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
دود و مواد مخدر و X و اینها نباشد، الکل هم در حدی باشد که عقل از سرت نپراند باقیش خوب است.
ما یک همسایه ارمنی داشتیم اینجا میرفت گوشت میکس خوک و گوساله میخرید باهاش کوبیده میزد چی میشد! بعد دور هم جمع میشدیم من با آبجو و اونها با وودکا میزدیم به بدن خیلی حال میداد.
البته فعلن که ما به کل مشروب تحریمیم :( تا Probe Zeit مان تمام شود. فعلن با آب انگور و پرتغال و انار میسازیم
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (01-26-2014)
خب آخه من دوست دارم زیاد بخورم و به قول حافظ "مردافکن" باشه، معمولا در هفته چندباری مشروب خوب بگیرم جیبم خالی میشه! برای همین کم میخورم.
ناگفته نمونه یکی دوباری از اینها خوردم؛ روش نوشته شده بود "ساخته شده در روسیه". ولی یکی از دوستام میگفت خالیبندیه و به احتمال بالا دستسازه؛ مضراتش هم زیاده...! ولی یکی دیگه (همونی که قراره این رو بهم بده) میگه بهترین نوع مشروب و به حرف بقیه اعتنا نکن. موندم چه کار کنم؟
kourosh_bikhoda (01-27-2014)
یک نفر بود به اسم آندرانیک توی محل ما شراب میفروخت! میگفت من انگور میخورم میشاشم توی بطری میدم به شما!
"A Land without a People for a People without a Land"
اینها دردهایِ over-socialized شدنه. زندگی نه نیازی هست هر روز جور دیگری باشد نه هیچ مینیازد که
آینده یک آیون دگرسان از امروز باشد. اگر جور دیگری میاندیشید از روی آموزههایی مغزشستشودهندهای است که به شما خوراندهاند.
نیاکان ما همهیِ زندگی شان را بسیار یکنواخت و تکراری میگذراندهاند و آمار افسردگی و هتّا خودکشی هم تا
آنجاییکه پژوهیدهاند میانشان نزدیک به 0 بوده; پس گرفتاری نه در یکنواختی زندگی, که جای دیگر است فیونا جان.
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Anarchy (01-27-2014),مزدك بامداد (01-26-2014)
توی ایران که سهله بعید میدونم به راحتی بشه توی کره زمین جایی پیدا کرد که bdsm رو کنار گنگ بنگ داشته باشه...به جز شرکت های پورن و در این مورد خاص:
Inspired by the legendary French BDSM erotic novel The Story of O, TheUpperFloor illustrates real lifestyle BDSM as it is lived by 24/7 slaves and Masters
شما میتونید توی اینجا مشغول به کار بشید:))
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
هماکنون 63 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 63 مهمان)