گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی iranbanoo نمایش پست ها
خوب شما میخواید از فرهنگ رانندگی تو ایران صحبت کنید,تمامی این فاکتور ها رو بین مردم ایران چه طور میبینید؟

مثلا دانستنی ها رو که اگر مثلا صدا و سیما فیلم و کارتونهای تبلیغاتی برای افزایش آگاهی مردم بکنه رو به نادون بودن مردم تعبیر میکنید!
یا قوانینی که همه گیر و همه جانبه نیست رو قانونی کامل و بدون و عیب و نقص میبینید بعدم اینو به بی فرهنگی مردم تعبیر میکنید!
از نظر خلقیات و عادات ایرانیها مردمان عقب مانده ای هستند و تنها یکی از دلایل این عقب ماندگی جمهوری اسلامیست.
اگر شما تاریخ و زبان و آثار ادبی را فرهنگ میدانید بله ما از اون نظر خیلی هم غنی هستیم! ولی اونها فقط فرهنگ نیستند .

گفت‌آورد نوشته اصلی از سوی iranbanoo نمایش پست ها
من نمیدونم دقیقا شما اینجا دارید با من در مورد چی مخالفت میکنید!اینکه ریشه ی تمامی این مشکلات خود مردمن و یا قبل از اینکه ماشین دست جماعت ماشین ندیده بدن باید فرهنگشم بهشون آموزش بدن و امکان استفاده ی درست از اون رو مهیا کنن!
نه خیر من نمیگم ریشه تمام مشکلات خود مردمند! بلکه بخش قابل توجهی از این مشکلات متوجه خود مردمه. نبود امکانات و قانون و ... تنها تا زمانی میتونه قابل قبول باشه که فرد در ایران باشه ولی وقتی همون فرد از ایران خارج میشه و کماکان به رفتار غیر اجتماعی خودش ادامه میده دیگه مشکل متوجه امکانات و قوانین نیست کما اینکه اگر اشتباه نکنم و درست یادم باشه خود شما بودید که به من نشان دادید قوانین رانندگی در ایران امروزه با بیشتر دنیا یکی شده و وقتی من بررسی کردم دیدم تقریبن از روی اروپا کپی-پیست کرده اند. پس دست کم قوانین به خصوص قوانین جدید شرایط یکسانی با اینجا دارد.