خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
آیا منافع فردی معیار نهایی هر چیزی نیست؟ - برگ 4
آیا منافع فردی معیار نهایی هر چیزی نیست؟ - برگ 5
اینها دلیل اخراجشون برای بار اول هست و ربطی به دشواری و مشکل شخصی و ... هم ندارد . خودتان بروید بخوانید ببینید که مدیر طرف بحث (من) چگونه سخن میگفت و کاربر فلانی چگونه!!! آخرین لینک رو هم حذف کرده بودیم ولی برگرداندم تا ببینید که این کار و آیدی سازی فله ای و سپس فحاشی در پیام شخصی و جای جای سایت سنت دیرینه ایشونه. همون بار نخست هم مدیران تصمیم گرفتند که تمام کاربران اخراجی (که روی هم 3 یا 4 نفر میشدند) را دوباره دسترسی بدهند که ایشون هم جزوشون بود.
این هم آخرین پیام خصوصی ایشون برای من و بقیه مدیران :
جاهایی که قرمز کردم نام یکی از مدیران و دوستان قدیمی هستش.نوشته اصلی از سوی kakoli
در حال حاضر هم تنها اخراجی سایت ایشون هستند اون هم تنها و تنها به خاطر فحاشی به سایر کاربران که البته فحاشی این بارشون به جناب مزدک رو هم حتمن در جریانش هستید .
بحث صریح و بی رو دربایستی و حتا سخن گفتن با لحن تند یک مساله هست (که در قوانین هم مشخص شده گفتن جملاتی چون یاوه میگویی و چرند میگویی و دروغ میگویی و مانند اینها از نظر سایت توهین نیستند و البته به راستی هم توهین نیستند و در بدترین حالت لحن تند در بحث هستند) ، فحاشی به کاربران آن هم به این شکل یک مساله دیگریست.
یعنی چی من یه دور ترتیبت رو میدم بعد با چاقو فلان جات رو پاره میکنم!!!!!!! این چه وضعه حرف زدنه آخه !!!!!
این مساله به هیچ عنوان در این سایت تحمل نمیشه. میخواید اسمش رو بذارید نقض آزادی بیان خوب بذارید.
سر داستان دفاع از نازیسم و بحثهای نژادپرستانه و ... به خواست کاربران احترام گذاشتیم و سرور را علارغم تمام مشکلاتی که داشت و بر خلاف میل خودمان به کشور دیگری بردیم تا درگیری قانونی نداشته باشیم . این یکی ولی به هیچ عنوان قابل مذاکره نیست و در حال حاضر هم در کنار ممنوعیت پورنوگرافی کودکان و نقض کپی رایت (که این هم فقط به خاطر DMCA و امثالهم هستش) تنها خط قرمزهای تارنما محسوب میشند.
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
Anarchy (01-19-2014),Dariush (01-19-2014),kourosh_bikhoda (01-19-2014),Mehrbod (01-19-2014),مزدك بامداد (01-19-2014)
Russell (01-19-2014),sonixax (01-19-2014),مزدك بامداد (01-19-2014)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)