بیخود پرت و پلا و چرندیات سرهم نکنید! من وقتی دارم سخنان بی سر و ته و دفاع غیر منطقی و همراه با دروغ شما رو میبینیم و حمله ها و توهین هاتون وقتی که حرفی برای گفتن ندارید رو میبینم و میبینم که شما این حق رو به خودتون میدید که هر طوری دوست دارید رفتار کنید ولی همین حق رو در مورد سایرین خطر میبینید چنین برداشتی میکنم! نه من هر انسان آزاده ی دیگه ای هم همین برداشت رو خواهد داشت و امروز هم داریم میبینیم که به در و دیوار کوبیدنهای اسرائیل در مورد مسایلی که براش مهمه دیگه به چپ جامعه جهانی هم نیست چون بر خلاف تصور نتانیاهو و طرفدارانش بقیه دنیا متشکل از یک مشت گاگول و نفهم و نون به نرخ روز خور نیست.
باعث و بانی مرگ همون 20-30 تا فلسطینی در دمشق در روز هم اسرائیله!!! در هر جای دیگه ی دنیا هم اگر یک عده که به جز سنگ و کلوخ و یک سری فشفشه (که اسرائیل بهشون میگه موشک!!!) چیز دیگه ای نداشتند و گیر یک نظام تا دندان مسلح با حمایت غرب افتاده بودند وضع همین بود جانم .
نیازی هم به گفتنش نبود!!!!! حالا که گفتید خوب دستتان درد نکند
باز هم که رفتید بالای ممبر و روی آوردید به این ننه من غریبم بازی های تهوع آور که!!!!!
در ضمن مگه از نظر شما و بقیه یهودیان هلوکاست دربست سند نخورده به نام یهودیان! چی شد یه دفعه ای یاد 25 میلیون روس و همجنسگراها و کولی ها و عقب مانده ها هم افتادید ؟! آها دیگه فقط اشاره به ظلمهایی که بوق سال پیش بر یهودیان روا رفته کفایت نمیکنه و حال همه رو داره به هم میزنه تکرار مداومش .
مظلومانی که امروز خود در جایگاه ظالم نشسته اند و مدام با بهانه کردن ظلمی که پیشتر در حقشان شده هر جنایتی که میخواهند را مرتکب میشوند . به راستی که چه موجودات ترحم برانگیزی هستند اینها!!!!!!!!!!