بهمنیار گرامی
نگرتان درباره کتاب Understanding Muhammad نوشته علی سینا چیست؟
البته نخست باید از ایشان پرسش کنیم که آیا پروانه ی انجام این کار را می دهند یا خیر؟
بهمنیار گرامی
نگرتان درباره کتاب Understanding Muhammad نوشته علی سینا چیست؟
البته نخست باید از ایشان پرسش کنیم که آیا پروانه ی انجام این کار را می دهند یا خیر؟
زکریای رازی:
ادیان و مذاهب علت اساسی جنگها و مخالفت با اندیشههای فلسفی و تحقیقات علمی هستند. کتابهایی که به نام مقدس آسمانی معروفاند، کتب خالی از ارزش و اعتباراند و آثار کسانی از قدما مانند افلاطون و ارسطو و سقراط خدمت مهمتر و مفیدتری به بشر کرده است. (تاریخ اجتماعی ایران، تالیف مرتضی راوندی، جلد دهم، ص ۱۳۶)
بله دوست گرامی جناب Russell
چاپ دومش رو دارم، از این لینک دانلود نمایید:
http://www.4shared.com/document/0H-u...ing_Muham.html
---------- ارسال جدید اضافه شده در 02:27 PM ---------- ارسال قبلی در 02:22 PM ----------
درست است جناب بهمنیار گرامی، نام کتاب هم به Understanding Muhammad and Muslims دگرگون شده ولی به نگرم برگردان همان چاپ دوم هم بسیار ارزشمند باشد.
زکریای رازی:
ادیان و مذاهب علت اساسی جنگها و مخالفت با اندیشههای فلسفی و تحقیقات علمی هستند. کتابهایی که به نام مقدس آسمانی معروفاند، کتب خالی از ارزش و اعتباراند و آثار کسانی از قدما مانند افلاطون و ارسطو و سقراط خدمت مهمتر و مفیدتری به بشر کرده است. (تاریخ اجتماعی ایران، تالیف مرتضی راوندی، جلد دهم، ص ۱۳۶)
Anarchy (11-26-2011),havachekhube (07-09-2011),Russell (07-10-2011),sonixax (07-09-2011),بهمنیار (07-10-2011)
گمان می کنید اگر با علی سینا گفتگو کنیم می توان امید داشت که نسخه ای از چاپ نو کتاب را به ما بدهد ؟
---------- ارسال جدید اضافه شده در 11:06 am ---------- ارسال قبلی در 11:04 am ----------
درود بر شما و از رنجی که به خود هموار کردید سپاسگزارم بی گمان به کار می خورد
Anarchy (11-26-2011)
درود بهمنیار گرامی
امیدوارم چنین باشد و ایشان این لطف را بفرمایند.
من پیشنهاد میکنم یک ایمیل برای ایشان ارسال کنیم و نسخه ی pdf کتاب را درخواست کنیم تا صورتی که تمایل داشتند برایمان بفرستند. همچنین ضمن معرفی فروم و بازگردان دو کتابی که شما انجام داده اید، از ایشان پروانه بگیریم مبنی بر بازگردان کردن کتابشان؟
زکریای رازی:
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)