عجب!
من بودم واسه اینکه حجم ترافیکو نشون بدم از مساحت کل ایران زمین و آلمان استفاده کردم؟مرد باش و به سوتیت اعتراف کن.بعدم من بیخیال از بحث نشدم .از منطق شما نا امید شدم.
شما قوانین رو با زورگیری و لات بازی اراذل اوباش قاطی نکن.همون طرح چه قدر ازش سو استفاده میشد و ملاک و معیاری واسه درست و غلطش وجود نداشت.این حرفارو یکی از اقوام ما که تو راهنمایی رانندگی هستند میگن وبعد شما چه اصراری دارین که تو ایران همه چیز درسته من واقعا نمیدونم!
ضمن اینکه چندان هم به بیراهه نرفت.الان وضعیت موتور سوارها خیلی بهتر شده و همنطور وضعیت رانندگی تو یکسری مناطق خیلی بهتره.
رابطه ی مستقیم:)
چونکه تمام ارکان دولتی و حکومتی دست حضراته و ضمن اینکه سهام عمده ایران خودرو و سایپا دست همیناست.کلا منظور من از اینی که دارم میگم این هست که سیاست کلی ای که وجود داره صرفا چپاول مردمه و به هیچ وجه برنامه ای پشت این تولید و تقسیم وجود نداره.من فکر میکنم این یکی از بدیهی ترین مسائلی باشه که باید قبولش کرد.
ماشین بی کیفیت تنها تولید میشه و به قیمت هنگفت به فروش میره.به نظر شما نباید همسو با این سیاست وضعیت راه و شهر به حدی رسیده باشه که جوابگوی این حجم ماشین باشه که به یکباره وارد خیابونا میشن؟
چه برنامه ی ویژه ای؟ چه هزینه ی هنگفتی؟
حالا هر کی ندونه فکر میکنه از چه سوپر استارایی استفاده کردن؟چهار تا کارتون و انیمیشن که اینهمه دادو قال نداره:)))
والا اینجا هم مردم نمیریزن اتوبان بسته شده رو با یاغی گری باز کنن:)))
منم دارم میگم قوانین درست درمون(دقت کن) باشه, اونوقت انتظار داشته باشید که مردم رعایتش کنن.