نخیر شما دارین سعی میکنید که مردم ایران رو یک مشت وحشی نشون بدین و فکر میکنید با این استدلالهای بچه گانه میتونید مشکل رو ریشه یابی کنید:)) ریشه یابی که چه عرض کنم دارید همون کاری رو میکنید که تو این 30 سال ج.ا کرده و تمامی گناه و کم کاری های خودش رو گردن مردم انداخته.
مطمئن باشید حرفهای شما زیاد تو تاکسی ها زد و بدل میشه.مردم ما.... مشکل ما ..... ما ایرانی ها..... و.... این دست چرندیاتی که فلش رو به سمت مردم میگیره رو تنها از زبون بیسواد ها,بی خبرها,منفعت طلب ها و این تیپ افراد باید شنید.
وقتی شما هنوز شرایط ایده آل برای رانندگی رو نمیدونید چیه؟نمیدونید فرهنگ رو چه چیزی میسازه که به اون خرده میگیرید بایدم این پاسخ ها رو بدید.
برای اینکه بفهمید شرایط ایده آل یعنی چی چرا ایران رو با یه کشور دیگه مقایسه میکنید؟
توی همین تهران بین جنوب شهر (یا مرکز شهر) رو با شمال شهر مقایسه کنید.شمال شهر معمولا خونه ها پارکینگ دارن و ماشین براشون حکم یه وسیله ی راحتی صرف رو داره.کوچه ها و خیابونا از این بابت خلوته و مشکل پارک عملا وجود نداره و به خاطر استفاده کمتر از وسیله مسلما خیابونا خلوت ترن و اختیار دارین!! قوانین رو هم رعایت میشه:)
اما جنوب شهر+مرکز شهر که وسیله ی نقلیه برای اکثریت حکم منبع درآمد+وسیله ی تفریح+ و گاها سرپناه!! رو داره
از ماشین بیشتر استفاده میشه.خونه های جنوب شهر کوچیکه و معمولا پارکینگ که چه عرض کنم ..... ندارن.ماشینها تو کوچه و خیابون پارک میشن و عملا خیابونا رو ماشینها قبضه کردن.
اینجا بله به قول شما یهو مردم بی فرهنگ میشن و اون راننده ای که هر روز نزدیک به 15 ساعت پشت فرمون میشینه
احتمالا باید برای خلاصی از ترافیک و مشکلات دیگه ای که وجود داره قوانین رو بعضا دور بزنه.
دروغ میگید.چون اگر شما به خاطر اینکه بخواید برید مثلا خیابون جمهوری مجبور بشید کل مرکز شهر رو زیر پا بگذارید و ترافیک رو تحمل کنید و برای کاری که مثلا یک ربع وقتتون را باید بگیره یه صبح تا ظهر اسیر خیابونا بشید حتما به جد و پدر جد قوانین لعنت میفرستید و تو زرنگ بازی از همه ی کسایی که وحشی میخونیدشون پیشی میگیرید.
پسرم شما دچار جو خارج شدین همه چی یادتون رفته.خوب مسلمه که تا به قوانین جدید عادت کنن و آشنا بشن زمان میبره.نا سلامتی چندین سال تو ایران رانندگی کردن.مگه من گفتم وضعیت ایران خوبه که همچین جوابی به من میدین!!
فکر کنم آخرین بار که صحبت کردیم بهتون نشون دادم که نسبت مساحت به حجم یعنی چی؟:))
ضمن اینکه بحث پلیس نیست جانم.بحث یه برنامه ی مشخص و مدون و درست درمونه که بتونه ترافیک و تخلفات و مشکلاتی که راننده ها باهاش مواجه هستن رو حل وهدایت کنه.
و گاها بله برای کشوری که در عرض یک دهه حجم ماشینهاش از صفر به صد میرسه مسلما قوانین و پلیس و... همه چی باید نظارت سرسختانه و ضربتی داشته باشن.
پس به کی ربط داره؟به عمه ی من؟در آمد سایپا و ایران خودرو مستقیما به جیب حضرات میره.
ضمن اینکه بله وضعیت خیابونا داره بهتر میشه به تبعشم وضعیت رانندگی داره بهتر میشه.
چه قدر بی ربط!!
برنامه های آموزشی و فرهنگی همه جا رواج داره.یعنی همچین برنامه هایی اونور پخش نمیشه؟
یا تو حین برنامه ها به طعنه ایرادات راننده ها رو نمایش نمیدن؟
میشه نتیجه گرفت که اونوری ها هم گاو تشریف دارن پس.
قانون هم منظورم یه قانون همه گیر و همه جانبست.الان چند تا لینک من به شما میتونم نشون بدم که جایی که شما هستید در مورد مصرف الکل در حین رانندگی داره بحث میشه و حساسیت نشون میدن به اجرا و تعیین این قانون.
ولی تو ایران همه چی سمبل میشه.قوانین رانندگی هم همینطوریه که میبینی یهو یه منطقه کلا همه خیابوناش ورود ممنوعه و کارشناسی ای پشتش نیست.