قبول دارید که قدرت و سلامت و آمادگی جسمانی با قدرت ذهنی رابطهء مستقیم دارند؟
یعنی بنظر من یک انسان قوی میتواند مغز قوی تری هم داشته باشد و بهتر فکر کند.
البته چیزی که بعنوان قدرت جسمی در نظر بنده هست، بیشتر قدرت رزمی است.
یعنی مثلا یک کسی که فقط زور فیزیکی زیادی دارد، و مثلا بدنسازی کار کرده، بنظر بنده زیاد هم روی قدرت مغز و فکرش تاثیر ندارد و شاید حتی تاثیر معکوس هم داشته باشد.
ولی مثلا یک کسی که کنگفو کار کرده، یک رشتهء رزمی جدی، این فرد درصورت رشد متعادل در قوای رزمی اش، که مشتمل بر قدرت فیزیکی، سرعت فیزیکی، و همچنین قدرت و سرعت ذهنی و روحی-روانی میباشد، از قدرت غیرعادی در زمینهء پردازش مغزی و علم نیز میتواند برخوردار باشد.
یک راز این مسئله در شجاعت و روحیهء جنگندگی ای نهفته است که هنرهای رزمی میتوانند در وجود انسان ایجاد کنند (که البته این هم در اصل از اراده و تلاش آدمی با تمام نیروهای وجودی اش منجمله هوش و خرد، ناشی میشود به گمانم!).
بدین صورت وقتی که شما مثلا با یک مسئلهء علمی پیچیده روبرو میشوید، میتوانید با این شجاعت و جنگندگی به سراغ آن بروید، و این نیروی برتری به شما خواهد داد برای درک و حل آن مسئله.
اصولا بنده خودم از همین روش خشم و جنگندگی در یادگیری و حل مسائل پیچیدهء تخصصی استفاده کرده ام.
یک نوعی تحمیل اراده.
اینکه بگوییم باید بشود چون من میخواهم!
و شاید این مسئله ابعاد ماورایی هم داشته باشد. البته بنا به اعتقاد کسانی که به ماوراء و نیروهای کیهانی/الهی پنهان اعتقاد دارند.