To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
سوال نسبتا با ربط:1984 رو خوندی؟!:))
شرایطی که من مطرح کردم تقریبا اکثر ایرادات این سیستم رو میگیره،از اجباری بودن خانواده گرفتن تا عدم صلاحیت والدین و استفاده از زور!دیگه چه مشکلی داره؟
ببین این مسائل تقریبا لاینحل! هستند.یا ما باید به سیستم متمرکز تن بدیم یا سیستم پراکنده،سیستم متمرکز خیلی از آزادی های انسانی رو میگیره و سیستم پراکنده نمیتونه کنترل خوبی داشته باشه،در هر حال ریسک سیستم متمرکز و ماهیت دیکتاتورگونه ای که داره من رو به این سمت سوق داده که خانواده فعلی رو با ایراداتش خیلی بهتر از چنین سیستمی بدونم.
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
ویرایش از سوی mosafer : 01-08-2014 در ساعت 10:26 PM
هنگامی که کسی آگاهانه افکار تو را نمی فهمد
خودت را برای توجیه خسته نکن . . .
Anarchy (01-09-2014),undead_knight (01-09-2014)
اون کتابی که من یادم میاد سوال خیلی باربطی به این موضوع نداره....شاید من یادم نمیاد ِD:
اختیار دارید!شما میگید وقتی 20 سال گذشت،شخصیت طرف شکل گرفت،همه بچگیش تحت تاثیر اعتقادات و باور های دو نفر دیگه و توی فضای فکری اونا طی شد بعد اگه خودش عقلش رسید و درضمن وابستگی عاطفی هم نداشت بتونه جدا شه بره.....نوش دارو بعد از مرگ سهراب!!!!
عیب همچین سیستم متمرکزی اینه که والدین بچه ها و نحوه زندگیشون رو حق خودشون میدونن مثه ماشینی که باید وجود خودشونو توش به ارث بزارن
حتی اگه فرض کنیم که پذیرفته بشه که والدین حق ندارن مثلا مذهبشونو به بچه ها منتقل کنن بازهم بچه هاتحت تاثیر این نوع جهان بینی قرار نمیگیرن؟بچه های خردسالی که از همون اول والدینشون براشون نوعی قهرمان ومرجع تقلید تلقی میشن؟
سیستمی که من گفتم درحال حاضر امکان پذیر نیس شاید هیچ وقتم نباشه اما به نظرم ی بهترش که خیلی هم متمرکز نباشه که بتونه راحت توسط گروهک ها منحرف بشه و بازهم تا حدی گروه گروه باشه اینه که اولا این شکل زاد و ولد متوقف بشه و بجاش لقاح مصنوعی انجام بشه (این یکی دیگه واقعا مسخرس ما در رابطه با هرچیز دیگه ای بهترین ژن ها یا نمونه ها رو برمیداریم که نسل های بعدی بهتر باشن اما در رابطه با خودمون (اصل موضوع:)) )هم چنان وسواسی های بیجا برقراره...بعد از این تعداد سرپرست های بچه ها بیشتر از یکی باشه برای هر زمینه ای (اموزش، تفریح وسلامتی،برنامه ریزی شغلی و ..) متخصص هایی هست که تعداد زیادی فرزند رو به عهده میگیرن شبیه چیزی که تو مدارس هست اهمیت این موضوع اینه که چون ارتباط خونی نیس و تعداد سرپرستا بیشتر شده حس تسلط و مالکیتو از دو نفر میگیره
کنترل کردن این سیستم کار راحتی نیس چون شما به فرض با تعداد زیادی متخصص سلامتی در ارتباطید که هرکدوم تعدادی فرزند رو به عهده گرفتن .....
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)