همان طور که گفتم اینها توجیه هستند! شرایط ایده آل یعنی چی ؟ میخواید پیست ماشین سواری بدیم دستتون ؟
شما یک سری چرندیات در مورد غرب شنیدید فکر میکنید اون ور خیلی داغونه!
نه خیر این طوری نیست خیابانهای اینجا به مراتب از خیابانهای ایران تنگ تره! و در بسیاری مناطق خیابان ،جاده و حتا اتوبان سطحی نا هموار و داغون داره حتا توی بزرگترین شهرها مثل پاریس و برلین ! ولی مردم هیچ کدوم اینها رو نمیکنند بهانه که بخواند انتخاب خروجی از لاین چهارم (از چپ) اون هم درست زمانی که همش 10 متر تا خروجی فاصله دارند رو توجیه کنند!!!
اتفاقن من اصلن با قوانین مشکلی ندارم :))) با رانندگانی که مثل گاو رانندگی میکنند و بعد زمین و زمان رو بهونه میکنند که توحش خودشون رو توجیه کنند کار دارم.
جدی جدی حالتون خوب نیست انگار! کدوم جزء به کل مادر جان ؟!
هی میگه شرایط محیا نیست! من گفتم همون افراد وقتی در شرایط محیا قرار میگیرند هم باز مثل الاغ رفتار میکنند . برای همینه که 90% کسانی که در ایران راننده بودند و اینجا گواهی نامه میگیرند به جای 2 سال اغلب 4 یا حتا 6 سال توی Probe Fahrt باقی میمونند و کلی هم جریمه میشند و پونکت منفی جمع میکنند!
حجم ترافیک تهران یک هزارم حجم ترافیک یک شهر کوچک مثل هانوفر هم نیست! پس باز هم بهانه صد من یک غاز!
در ضمن چون شما میدونید پلیسی در کار نیست باید خلاف کنید ؟!
فکر کنم شما مردم یک مشت گوسفند میبینید که تا چوپان (پلیس) بالای سرشون نباشه نمیتونند درست رفتار کنند!
میزان قیمت خودرو و توان خرید مردم و حجم تولیدی کوچکترین ربطی به حکومت نداره جانم! وضعیت اتوبانها و خیابانها هم باز ربطی به حکومت نداره در بهترین حالت در مورد وضعیت خیابانها و جاده ها و ... راه سازی و شهرداری هستند که اتفاقن خیلی هم خوب دارند عمل میکنند.
پس این مجموعه به خاطر ادعای کذب و سیاه و نمایی و ... با بودجه های سرسام آور ساخته شدند ؟!
قانون هم داریم! اگر شما فکر میکنی قانون نداریم بیخود کردی رفتی آئین نامه امتحان دادی و گواهینامه گرفتی! (به فرض اینکه داشته باشی) همون طوری بدون گواهینامه رانندگی میکردی دیگه مگه نمیگی قانون نداریم ؟!