خب این چه چیزی رو ثابت می کنه؟
این تطابق با عقل من چه نوع استدلال و برهانی است؟البته من با همین نوع عرفان حال میکنم! چون با عقل من بیشتر تطابق داره.
چه دلیلی بر صحت و درستی این راهها وجود دارد؟بنظر من راههای زیادی برای پیشرفت در بعد معنوی و وارد شدن به سطوح برتر هست.
عموم استدلال مخصوص به خودشون رو دارن، شما چی؟ولی نزد عموم تصور اینه که فقط دین و مذهب باید داشته باشی و اگر نداشته باشی وضعت اونور خرابه.
اما من اینطور فکر نمیکنم.
چرا؟همه چیز پیچیده و قابل تردید است.
دلیلتان بر این مدعا چیست؟
به چه دلیل؟اما من فکر میکنم بهرحال گریزی از این نیست که هرکس بر اساس خود واقعیش پیش بره.
برای من این راه و زندگی اجتناب ناپذیر بود. این تفکر.
چرا باید به سرعت حداکثری رسید؟و فکر میکنم اینطوری سرعت پیشرفتم حداکثری شده. حداکثر ممکن برای من در حال حاضر!
چرا مهم نیست؟بهرحال مهم نیست.
به چه دلیلی؟باید مثل خدامراد بود.
باز هم چرا؟زیاد سخت نگرفت به خود.
در کدام جهت و تا چه حد و مقدار، چرا کمتر نه و چرا بیشتر نه؟ما تلاش خودمون رو میکنیم در جهتی و تاحدی که براش انگیزه و دلیل و توان کافی داریم.
شکنجه یعنی چه و چرا نباید خود را شکنجه دهیم؟دیگه نباید که خودمون رو بخاطر چیزهای نامعلوم شکنجه کنیم و آزار بدیم.
پایه این استدلال چیست؟آدم باید اول در حق خودش مروت و مهربانی و عدالت رو روا بکنه.
نخواستید قانع شوید و یا واقعا قانع کننده نبودند؟و برای این من به حرف این و اون و منابع دینی مراجعه یا اکتفا نمیکنم، چون بهرصورت قانعم نکردن.

آغازگر جُستار

پاسخ با گفتآورد