خز !!
اگزیستانسیالیست معروف که جسته و گریخته دربارهاش خواندهام، آنقدر نمیشناسمش که نظر درستی دربارهاش دهم یا نقدش کنم ولی شخصیت مطرح و بسیار جنجالیست.ژان پل سارتر
نویسندهیِ بزرگ ادبیات معاصر ایران، علاوه بر بقیه چیزهایی که پیرامون او هست من بیشتر از همه صداقت و هنجارشکنی و نقد او از جامعهیِ ایران (خود) را میپسندم.صادق هدایت
نویسندهای با قلمی بسیار زیبا، از معدود نویسندگانیست که من تمام آثارش را (البته نه چندان از روی آزادی) خواندهام و قلم و ساده نویسیاش را بسیار دوست داشتهام، عقایدش را البته نه چندان.جلال آل احمد
شخصیت بزرگ و دوست داشتنیست، از نظر سیاسی مخصوصا بنظر من خاطرهاش بسیار ارزشمند است. ولی در مورد آثارش چندان نمیتوانم نظر دهم اصلا در شعر تخصص ندارم.احمد شاملو
فوتبال ملی ایران را اصلا دیگر دنبال نمیکنم، در کودکی و جوانی با آن میخندیدم و میگریستم، اکنون ولی دیگر نه، تنها همینکه امیر قلعه نوعی مربی تیم ملی نباشد برایم کافیست !!کارلوس کی روش
دختری پر انرژی، دوستدار علم و کمی زودرنج
از برادران مسلمان، بگمانم از معدود برادرانیست که حیف شده و با پرداختن و درگیر کردن خود در چرندیات اسلامی.بگمانم دارای شک فراوان است، بگمانم جرات بخرج دهد یکبار برای همیشه تعصبات را درهم بشکند بسیار عالی خواهد بود، و البته کمی هم فرگشت و علوم دیگر را از ابتدا بخواند تا ما را با اشتباهات عحیبش بیش از این نامید نکند.@کوشا
شاعر و دانشمندی بزرگ، زمانی خواندن رباعیاتش برایم بسیار آرامش بخش بود ولی امروز گمان میکنم اصلا نمیشناسمش.خیام نیشاپوری
اشعارش را دوست دارم، او را هم بدرستی نمیفهمم، شناخت درست از او نیازمند آشنایی کافی با عرفان ایرانیست.حافظ
طبیب، دانشمند و فیلسوف ایرانی که تعریفش را زیاد شنیدهام، از برخی شنیده و خواندهام که او را از معدود فلاسفهیِ واقعی ایران میدانند.از معدود کسانی ست در تاریخ ایران که کنجکاوی مرا برانگیخته ولی هنوز فرصت پرداختن جدی به او را نداشتهام.پورسینا
شخصیتش را آنطور که باید نمیشناسم ولی چندی از رمانهایش را خواندهام و نسبتا دوست داشتهام.آلبر کامو
محیطی بیخود و بیهوده. ولی تجربهاش و اینکه بدانید داخلش چه خبر است لازم است.دانشگاه
گیراییش را دوست دارم، چیزی که سیگار بقدر کافی برای من ندارد، ولی خوب نیست و محدود نگاهش میدارم.قلیان
سینما، شناخت کافی از تئاتر ندارم و باز شناختم از هنر سینما بیشتر است.تئاتر یا سینما؟
بدون تردی اولی !!- کدام شکلک؟! (,
و ...)
ملت- کدام پارک تهران را دوست دارید؟
در حال حاظر نه. شکست عشقی !!- دوست دختر دارید؟ در کدام مرحلهی عاطفی بسر میکنید؟
از نزدیکان یا مشاهیر یا متفکران یا...؟- چه کسی را بیشتر از همه دوست دارید؟
از نزدیکان که دادهیِ شخصی میشود
Rover, wanderer- بیوطن؟؟؟
Nomad, vagabond
Call me what you will
!!
چرا، منتظرم آواتوری که به دلم بنشیند پیدا کنم.- نمایار خود را عوض نمیکنید؟

,
و ...)