زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
sonixax (10-15-2013)
sonixax (10-15-2013),مزدك بامداد (10-15-2013)
sonixax (10-15-2013)
زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
sonixax (10-15-2013)
من کلا از پارسیگویی خوشم نمیاد و در خوندن متن های پارسی مشکل دارم اما بشدت از عربیگویی بدم میاد یعنی از کسانی که میخوان تا آنجایی که ممکنه از عربی برای سخن گفتن استفاده کنن. در مراسم افتتاح پل صدر یکی از اعضای شورای شهر تهران که آخوند بود گفت این طرح در تاریخ بلدیه بی سابقه هست! آخه الان ما در 100 سال پیش که زندگی نمیکنیم! کلمه شهرداری هم یک کلمه جا افتاده هست پس تو که میتونی بگی شهرداری چرا میگی بلدیه؟! واقعا بعضیا به اینکه اعراب 1400 سال پیش درمون گذاشتن هم افتخار میکنن!
Anarchy (12-01-2013),kourosh_bikhoda (12-01-2013),sonixax (12-01-2013),مزدك بامداد (12-09-2013)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
Spehr (12-08-2013)
چیزی که میسهد این است که زبان تازی یا عربی بهترین زبان جهان هم که باشد
زبان ما بی آن بسیار بهتر است.
دشمنی ما هم با زبان عربی نیست. این باور ها را کنار بگذاریم بهتر است.
واژگان بیگانه از فرانسه تا عربی و انگلیسی باید پاک شود.
برای نمونه خیلی خنده دار است که در زبان پختو یا همان پشتو
به مداد میگویند پنسل! یا پرابلم !
پس نه تنها عربی ,همه ی واژگان بیگانه که زیادی هستند بروند بهتر است.
تاجایی که به زبان آسیب نزنند.
واژگانی مانند شهید اسلام مسلم قیچی چاقو
میتواند بماند. ما همین جدید و اسم و قبل و بعد را ورداریم دیگران پیشکشمان.
در برخی کانال های دورنما مانند من و تو هنوز واژگانی مانند قدیمالاایام
دیده میشود! به راستی که مایه ی ننگ است!
پارسی
انتونیو ویوالدی
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)