ابله مغلطه کار ( از نوع تحریف سخن ) ، زر مفت زدید که یهودی های اشکنازی از نظر نژادی با یهودی های باستانی و عرب ها فرق دارن... دیدیم که خزعبل تلاوت کرده بودید... حرف اصلا بر سر فسلطینی ها نبود !!
حالا دیگه دهانتون رو ببندید کمی که بوی گندتون همه جا رو برداشته ... گویا تحت نظر اساتید فقط پتک زنی و چماق کشی یاد گرفتید !!
قافیه چو تنگ آید ، سامکینگ چماق به دست به جفنگ آید !! وقتی توان اثبات ندارید ، پس لطفا زر مفت نزنید برادر ترول...
ابله مغلطه کار چماق به دست ( از نوع تحریف سخن ) ، یکجا رو نشون بدید که گفته باشم فلسطینی ها بیگانه هستند... اصلا بگید اینجا بیگانه چه مفهومی داره ؟
همچنین بفرمایید بر اساس کدام یافته های ژنتیکی فلسطینی ها محق تر هستند ؟
مغلطه نکته انحرافی... بحث بر سر حقوق یهودی ها بود نه سنگینی ترازوی تخیلی شما به یک سمت !!
باز زر مفت زدید و منبر رفتید که !! اول اینکه بزرگ شما گفته اجداد من در نپذیرفتن طرح تقسیم اشتباه کردن... دوم اینکه اگر میتونید خب برید پس بگیرید و نسلشون رو به باد بدید... سوم کسی تمام اعمال اسرائیل رو تایید نکرده اما داشتن یک کشور حق اونهاست حداقل تا زمانی که مرزبندی به نام کشور وجود داره... فلسطینی ها هم حق داشتن یک کشور رو دارن ، اما تا زمانی که درگیر آرزوهاشون و نابودی اسرائیل و پس گرفتن کل سرزمین ها هستن و این رو به تعصبات دینی-قومی خودشون پیوند زدن راه به جایی نمیبرن...
فهمیدی ابله جان ؟
انقدر این پتکتو در نیاز قوری جون... النگوهات میشکنه ها !!
شما در حال بحث با من هستید نه "دوستان صهیونیست " ، پس باید به حرف های خود من استناد کنید...گفتیم که بحث بر سر سزامندی بیشتر نبود ، بحث بر سر این خزعبلی بود که گفتید و همچنان از گفتنش قهوه ای مانده اید :
البته باز ثابت نکردید چرا فلسطینی ها سزامندی بیشتری دارند !!!
باز هم مغلطه تحریف سخن... این سخن کسری برای ایجاد سزامندی بیشتر برای یهود نبود پاسخی بود به این خزعبل شما که از بعد از گفتنش همچنان قهوه ای مانده اید و بوی گندش هر جا که میرید با شماست :
در پایان باید عرض کنم شما هم بسیار ابله هستید برادر ترول چماق کش و البته یک ابله بسیار دوست داشتنی!!