نوشته اصلی از سوی
Anarchy
قافیه چون تنگ آید... سام کینگ به جفنگ آید !!!
زر مفت زدید که یهودی های اشکنازی از نظر نژادی با یهودی های باستانی و عرب ها فرق دارن... دیدیم که خزعبل تلاوت کرده بودید...
حالا که قهوه ای شدید ، حرف رو عوض میکنید !! مگر بحث بر سر عرب ساکن فلسطین بود ؟
جناب چماق به دست ، قبل از تلاوت خزعبل کمی اونها رو قرقره کنید که به این روز نیوفتید...
گویا بر اثر اصابت پتک حسابی چپ و چوله شدید!
:)
پنانچه در پیک بالا هم گفتم کسرا نشان داد که:
"Y Chromosome یهودیان اشکنازی به خاورمیانه نزدیکتر است تا اروپا"
یعنی خیلی به اروپا نزدیک نیست، :)) بیشتر به خاورمیانه نزدیک است:))
در حالی که ما گفتیم نادان های صهیونیست
این فلسطینیان بیچاره 100% به خاور میانه نزدیکند :)))
منتها مغز کوچکتان توان پردازش آن را نداشت
اکنون بروید صورتتان را بشویید، برگردید باز میخوام پتک بکوبم بهتون:(
نوشته اصلی از سوی
Anarchy
برادر ترول چماق به دست ، همین جوری نیست که شکمی بفرمایید قیاس مع الفارق... من هم میگم مرتکب مغلطه مغلطه بافی شدید !!
بفرمایید دقیقا چرا مع الفارق هست این قیاس ؟
گرامی کلاس خصصی که نیست...
صلواتی هم کار نمیکنیم
وقتی اینقدر سطحتان پایین و درکتان کم است، مگر مجبورید که در بحث ها شرکت میکنید و خود را اسباب خنده دیگران میسازید؟
نوشته اصلی از سوی
Anarchy
به لحاظ ژنتیکی اعراب و یهودی های ساکن فلسطین ، قرابت زیادی دارن...اختلاف اونها بیشتر بر سر مسائل مذهبی هست که اتفاقا اسلام عزیز که به لطف عمر به خطاب وارد اون منطقه شد ، نقش اساسی رو در این اختلاف داره...
آها.. اکنون میبینیم که مجاهدت های اینجانب در جبهه جنگ نرم اثر کرده و شما دیگر کس شعر های پیشینتان مبنی بر بیگانه بودن فلسطینیان و بی اساس بودن ادعایشان پس گرفتید! و چنان که ما گفتیم، پذیرفتید که از نگر ژنتیکی هم بخواهیم بنگریم با فلسطینی محق تر و اصیل تر است!
نوشته اصلی از سوی
Anarchy
پس از این لحاظ هم شما نمیتونی بگی یهودی ها حقی ندارن...
ولی چنان که گفتیم کفه ترازو به سمت فلسطینیان است.
نوشته اصلی از سوی
Anarchy
اینکه به هر دلیلی از سرزمین اصلیشون دور شدن هم گناه اونها نیست !! اونها مثل عرب های مسلمان ، قدرتی پشتشون نبوده که حمایتشون کنه و اونجا بمونن و مثل اعراب به طریقه جوجه کشی تولید مثل کنن و زیاد شن... اما بعد ها به این سرزمین برگشتن !!
ما هم از ابتدا گفتیم که باید این رویه ظلم اسرائیل را متوقف کرد و گرنه چرخه با تکرار خواهد شد و در زمان تکرار دیگر گله و شکایت صهیونیست ها پذیرفته نخواهد شد، و نسلشان را به باد خواهند داد.
منتها ذهن های بیمار شما توانایی درک نیت خیر خواهانه ما را ندارد.
نوشته اصلی از سوی
Anarchy
بحث سزامندی بیشتر نبود اصلا ، پس شما هستید که مرتکب مغلطه حمله به مرد پوشالین میشید ... بحث خزعبلی بود که تلاوت شد از جانب شما به این شکل :
خیر اینجا هم مرا مجبور کردید که باز به شما پتک بزنم
بحث سزامندی بخاطر نژاد را ابتدا خود شما دوستان صهیونیست پیش کشیدید
سپس من گفتم "اگر بنا را بر نژاد هم بگذاریم فلسطینی سزامند تر است..."
نوشته اصلی از سوی
Anarchy
و کسری هم به خوبی پاسخ شمای نا آگاه رو داد...
که چنانچه در همین پیک و پیک پیشین هم گفتم مغز شما معیوب است اگر
"Y Chromosome یهودیان اشکنازی به خاورمیانه نزدیکتر است تا اروپا"
را دلیل بر سزامندی بیشتر یهود بر فلسطینیان با yکروموزوم 100% خاورمیانه ای میدانید.
شما بسیار چکشخوار هستید گرامی :)) من شما را دوست دارم