من متوجه شدم برخی کاربران هم مثل من از شیوه ی پارسی نویسی رایج کسانی مانند جنابان @مزدک بامداد و @Mehrbod کلافه هستند.
خوبه در اینجا در این مورد بحث بشه و این هموندان از این شیوه ی نویسندگی پدافند کنند و مرتب در جستارهای دیگه این موضوع مطرح نشه.
من متوجه شدم برخی کاربران هم مثل من از شیوه ی پارسی نویسی رایج کسانی مانند جنابان @مزدک بامداد و @Mehrbod کلافه هستند.
خوبه در اینجا در این مورد بحث بشه و این هموندان از این شیوه ی نویسندگی پدافند کنند و مرتب در جستارهای دیگه این موضوع مطرح نشه.
چو بخت عرب بر عجم چیره گشت --- هـمـه روز ایـرانیـان تـیـره گـشـت
جهـان را دگـرگونه شـد رسم و راه --- تـو گـویـی نتـابـد دگـر مـهر و مـاه
ز مـی نشئه و نغمه از چـنگ رفـت --- ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت
ادب خــوار شــد، هـنـر شـد وبــال --- بـه بستـنـد انـدیشـه را پـر و بــال
«توصیف فردوسی بزرگ از تازش اسلام به ایران»
خردگرایی و ایمان ستیزی
این شیوه پارسی نویسی یک کمی آزار دهنده است ، ولی خوب انتخاب شخصی افراد است و کار خلاف قوانین نیست
"A Land without a People for a People without a Land"
زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
Anarchy (11-23-2013),Theodor Herzl (11-22-2013)
البته این را همایون راست میگوید ، یهودیان یک زبان مرده به نام عبری را بعد از ۲۰۰۰ سال زنده کردند و زبان رسمی یک کشور کردند ، حالا ما از روی کون گشادی زورمان میآید پارسی درست یاد بگیریم
"A Land without a People for a People without a Land"
یهودیان به پشتیبانی دولت و کشور این کارو کردند. کسی اینجا مخالف پارسی گویی نیست. ولی دلیل اینکه 4 تا کاربر توی یه انجمن همچین کاری میکنند چیه؟
نه مدیایی در دست دارند. نه کتابی. نه روزنامه ای.
بعدم این قضیه هی داره پیچیده تر میشه. توانایی پارسی خیلی بیشتر از این زبان فعلیست. ولی یک شبه که نمیشه! حتا با در دست داشتن مدیا و ابزار آموزش و پرورش هم نمیشه چنین کار بزرگی رو یه شبه کرد که اینها کردند! بهتر نرم نرم و پله پله این کار انجام بشه. دوستان اینجا انقدر پیچیده حرف میزنند که منی که 5،6 ساله دارم پست های مزدک رو میخونم هم حتا در خوندنش الان مشکل دارم. قدیم راحت تر میشد خوند.
خردگرایی و ایمان ستیزی
Robert (02-15-2014)
خردگرایی و ایمان ستیزی
Robert (02-15-2014)
Mehrbod (11-23-2013)
ویرایش از سوی homayoun : 11-22-2013 در ساعت 09:48 PM
زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
sonixax (11-22-2013)
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (11-23-2013)
من نمیدونم شماها چرا انقدر شانتاژ میکنید. فکر کتید من همه اینها رو یاد گرفتم و از فردا هم مثل شما از پارسیگر استفاده کردم. تکلیف کاربران تازه وارد چی میشه؟ تکلیف سرچ گوگل چی میشه؟ خوانندگان مهمان که موضوعاتو میخونند چی؟ هرکی اومد اینجا میخواهید بهش بگید "تنبلی رو کنار بگذار"؟
حرف من اینه که شما 4 نفرید در مقابل میلیون ها نفر. ابزار مناسبم ندارید. البته کار شما در نرم افزار پارسیگر بسیار قابل ستایش هست. ولی تنها برای این انجمن. برای بقیه ی جامعه چه راه حلی دارید؟ آیا هدف شما فقط همینجاست؟ شما سال ها هم در اینجا تمام کاربران رو قانع کنید که پارسی بنویسند تنها میتونید 468 کاربر ثبت نام کرده در این لحظه رو وادار به این کار کنید. بقیه مردم ایران چی؟
خردگرایی و ایمان ستیزی
sonixax (11-23-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)