نه چیزی روشن نشد ! بیخود برای خود نبرید و ندوزید سایزش جور در نمی آید !
در ضمن شما نمیتوانید با آوردن یک مثال که سرمایه از آسمان باریده باشد مال و اموال همه را بالا بکشید !!!
یک پزشکی هم میزند هنگام جراحی یکی را میکشد پس کلن باید در جراحی را تخته کرد !
قبول
پیشتر به شما نشان داده ایم که ایران سرمایه داری نیست و بیشتر شبیه شوروی خدابیامرز (سرمایه در دست دولت) هست . پس انقدر این مهمل را تکرار نکنید که با تکرار کردنش چیزی روشن نمیشود .
دوم اینکه در جهان سرمایه داری کسی کسی را مجبور به کار اجباری و یک روز کار مفتی و ... نمیکند ! در همان نظامهای کمونیستیش هم یا باید کار کنید یا میزنند میکشنتان ! پس در همین زمینه هم باز سرمایه داری اخلاقی تر است .
با فحش دادن به سرمایه دار هم نمیتوانید درست بودن سخن خود را نشان دهید . خودکار سازی تمام مسایل هم فعلن شدنی نیست و بار باقی مسایل (مانند پزشکی ، آرایش گری ، نویسندگی و ...) میوفتد روی دوش کسانی که باید انجامش دهند و فشار روی این قشر بسیار شدید میشود و از آنجایی که در چنان جامعه ای همه میتوانند مفت مفت بخورند و بخوابند خواه نا خواه کسی سراغ این مشاغل نمیرود که مشکلاتی که بوجود می آید جای بحث و گفتگو دارد .
در نهایت من هم پیشتر گفته ام سر این ایده با شما کاملن موافقم منتها تنها و تنها در بخش اتوماسیونش نه دزدی مال و اموال مردم با برچسبها و اتهاماتی نظیر سرمایه دار است پس حتمن دزد است !!!
در دنیای امروز برای اینکه کسی کار و شغل خودش را داشته باشد نیازی به سرمایه هنگفت نیست ! شاید در کشوری مثل ایران که کمونیستی اسلامیست نیاز باشد ولی در کشورهای درست و حسابی نیازی نیست .
شخص اگر اندکی هوش و استعداد داشته باشد میتواند یک شبه سرمایه لازم برای شروع کردن کارش را جمع آوری کند .
گرفتن اموال مردم به زور = نابود کردن افراد
شما باید نشان دهید که این سرمایه از راه دزدی به دست آمده ! کسی که نیروی کار دیگری را خریده دزدی نکرده!! تعامل انجام داده . هوش کردنش نباید زیاد سخت باشد به خصوص برای شما که فرد باهوشی هستید .
مهربد جان شما مطمئنی در غرب زندگی میکنید ؟ یا شاید در جایی که شما هستید هنوز عمله بنا به فُرقون میبندند !!!!
در جایی که ما هستیم عمله بنا برای ساختمان سازی به فُرقون نمیبندند!!!
در ثانی ، من پول داده ام آجر و سیمان و ... خریده ام ، زمین هم که مال من است ! پول میدهم در قبال خرید نیروی کار همان عمله بنا!!! اسم این بهره کشی نیست .
شما دارید روی قبری گریه و زاری میکنید که توش مرده نیست .
بالاتر توضیح داده شده
2x2=4![]()