خیر بهره کشی و بهره دهی در یک مجموعه تحت شرایط و عوامل مختلف جا به جا میشود و شما تا زمانی که نتوانید
اینها را از یکدیگر تمایز دهید برایتان ممکن نخواهد بود که کسی را بهره کش و یا بهره ده صرف بخوانید.
اینها پاسخ من نبود.
شما گفتید مردان پول در می آورند و خرج زنان میکنند و زنان بهره کش هستند. ما هم نشان دادیم خیر این یک ادعای کذب است.
مردان پولشان عملا برای خودشان است و صاحب و مالک آنند و بدتر اینکه از زنان هم امتیاز کار کردن و در آمد زایی را
گرفته اند و نقش خانه داری را به زور به زن تحمیل کرده اند آنهم بی مزد و مواجب تا برتخت قدرت خود با خیالی آسوده تکیه زنند:)
شما تا به حال یک لیوان آب را به تنهایی جا به جا کرده اید که از این شکلک هاتی عاقل اندر سفیح برای کار های خانه میگذارید ؟
چه کسی گفته کاتر خانه و فقط رفت و روب است؟
خرید خانه که معمولا هب دست زنان انجام میشود و پخت و پز(که خودم به شخصه هیچ گاه حاضر نیستم ساعتها پای
قابلمه و ماهیتابه بایستم) که ساعتها وقت میبرد.
آنهم وقتی که مردان وقتی تنها باشند از غذاهای ساده استفاده میکنند ولی از زنانشان انتظار شامی خاص تر و متنوع تر دارند.بچه داری و بیمار داری و......
ببخشید امر دیگری ندارید؟
من نمیفهمم.بحث ازدواج چیزی نیست که با این فاکتور ها علت یابی شود.
گروهی موافق و گروهی مخالف آنند.شما چرا مجوز برای مردم صادر میکنید؟
زنان و مردان هر کدام در پی نیاز های خود هستندوچیزی که باید تغییر کند این اختلاف ها در سطح کلان است .طوری که در هر جامعه ای زنان و مردان هر کدام به خاطر زن بودن و مرد بودنشان از فرصت ها و اختیاراتی که حقشان است محروم نشوند.