من با این گفته 100% موافقم .
باید دید جناب کول هم موافق هستند یا خیر !
یکی از دوستان نزدیک من دارد در گنداب جمهوری اسلامی و ایران دست و پا میزند و هر روز مینالد ولی خروج از کشور هم برایش تابو است و میگوید از گشنگی بمیرد بیرون نمیاد و نمیتونه همسرش رو حتا یک روز هم نبینه .
البته زندگی در کشوری مثل آلمان گرچه از ایران خیلی خیلی بهتر است ولی وقتی مجبور میشودی 70% درآمدت را بیخود و بیجهت بریزی در خیک دولت به نام مالیات و وظیفه اجتماعی (sozialabgabe) و مالیات تلویزیون و بیمه بازنشستگی ای که طبق سیستم جدید هنگام بازنشستگی ات بهت دیگه تعلق نمیگیره و در حقیقت داری پول قبلی ها رو میدی و باید برای خودت هم جدا یک جایی پرداخت کنی و .... بسی سرخورده میشوی و میخواهی هر چه زودتر از شرِ مزخرفی به نام سوسیالیسم راحت شوی .
البته بله با 30% باقی مانده میتوانی اجاره خانه را بدهی ، خورد و خوراک داشته باشی ، ماشین آخرین مدلت را هم سوار شوی و البته تا خرخره به دولت و بانک و ... هم بدهکار باشی و قسط بدهی .
میدونی بخش مسخره کار کجاست ؟ من رفتم با پولی که جمع کردم نقدی یک خانه خریدم اومدن یقه ام کردن که چرا رفتی نقدی خریدی باید از دولت وام میگرفتی که بعدش بهره بدی که بعدش ایجاد کار بشه :))) میگم چرا میگه وظیفه اجتماعیته :)))) من هم گفتم ریدم توی نظام اجتماعی شماها ! اومدم بیرون . دو روز بعد یک نامه اومد که دفعه بعدی اینطوری خرید کنی (منظورشون خونه و ماشین و زمین و اینها بوده) باید جریمه بدی . بیچاره ها خبر ندارند دفعه بعدی وجود نداره که من پولی که برای بدست آوردنش پوستم کنده شده را در این گنداب سوسیالیستی که سعی میکند بخشهایی از سرمایه داری را به تخمی ترین شکل ممکن قرقره کند برای خرید خانه و ماشین و ... خرج کنم .