از جمله محصولات بازاری که رقابت درش معنا نداره :

از جمله محصولات بازاری که رقابت درش معنا نداره :
همیشه قبل خواب دو تا شات بزن راحت بخواب!
دکتر ساسی
kourosh_bikhoda (11-02-2013)

خرد، زنـده ی جــاودانی شنـــاس
خرد، مايــه ی زنــدگانی شنـــاس
چنان دان، هر آنكـس كه دارد خرد
بــه دانــش روان را هــمی پــرورد
Mehrbod (11-07-2013)

نه خیر به این میگویند فراورش!!!! بازارِ یکجانبه که همه را مجبور میکند از یکجا بخرند چراکه عملن رقیب را از بازی حذف میکند !
مثل ایران خودرو و سایپا در ایران !! یا همین کارخانه یا خیلی کارخانه آقایانِ حکومتی که راه ورود آزادانه کالا به کشور را بسته اند و میگویند همینی که هست !
و کسی که میگوید این نتیجه نظام سرمایه داریست هر کسی که میخواهد باشد پیداست که دوزار از سرمایه داری و بازار آزاد اطلاع ندارد . حتا شما مزدک گرامی .
دکتر ساسی
Reactor (11-05-2013)

Mehrbod (11-07-2013)

با تکرار یک مدعا آن ادعا ثابت نمیشود ! پیشتر نشان داده ایم که جمهوری اسلامی بیشر یک نظام کمونیستی اسلامیست تا چیز دیگری و شباهتهایش با نظام گندیده و به فنا رفته شوروی خدابیامرز انکار ناپذیر است .
پس برای همین بود که توی شوروی خدابیامرز همه لادا سوار میشدند :)))
من امیدوار بودم از مزدک بزرگ!!!!! دروغ و دغل و فریبکاری و استدلالهای آبکی نشنوم ! ولی یا مزدک آنقدرها که من فکر میکردم بزرگ نیست یا ایمان وی به کمونیسم چشمانش را بر روی حقیقت بسته و رفتارش در برابر ایده ای به نام کمونیسم درست مشابه رفتار یک مسلمان دو آتشه در رابطه با اسلام است !
دکتر ساسی
Reactor (11-05-2013)

زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی

دزدی هم کار خوبیست اگر از کافر باشد !!!
صرف نمیکرد همه اش را قرمز کنید ؟ :)) (نظام کمونیستی اسلامی)
این ما نبودیم که سینه چاک کردیم و از سرمایه همگان در دست دولت دفاع کردیم !!!!
با برچسب زدن و انگ هم نمیتوانید از نظام گندیده کمونیستی دفاع کنید . امروزه هر کسی که دوزار سواد در رابطه با بازار آزاد و نظام سرمایه داری داشته باشد به لاطائلات کمونیسم و حاج آقا مارکس فقط و فقط میخندد . البته بحث آنهایی که ایمان دارند فرق میکند
نتیجه را هم که دیده ایم ! البته بله شوروی اَبَر کشوری بود که با انگشت آمریکا پاره شد :))))
دکتر ساسی

Mehrbod (11-07-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)