زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
sonixax (10-21-2013)
چندروزپیش بی بی سی خبری گفت که منو متعجب کرد. یک استخوان قدیمی پیدا کرده اند مربوط به چندمیلیون سال پیش که گفته میشه مال انسان بوده. دانشمندان گفته اند که اصل و ریشه انسان با میمون و شامپانزه متفاوت بوده و از ابتدا انسان بوده .. ! کم کم شکل عقلی و جسمی اون انسان به این حالت امروزی در اومده..
نظرتون چیه؟
sonixax (10-21-2013)
"Democracy is now currently defined in Europe as a 'country run by Jews,'" —Ezra Pound
sonixax (10-21-2013)
ایشون احتمالا خبر رو اشتباه فهمیدن !!
نتیجه یک پژوهش: همه انسانها از یک گونه هستند | euronews, اخبار جهان
کشف قدیمی ترین جمجمه " انسان اولیه" با قدمت 1 میلیون و 800 هزار سال
زمانی که مردم نادان برای اُستوانش خدایانشان همدیگر را تکه پاره می کردند من با چهار سیم و یک تکه چوب اوای خدا را روی کاغذ می نگاشتم!
انتونیو ویوالدی
sonixax (10-21-2013)
این اولین و آخرین گفتار من خطاب به شما خواهد بود، زیرا که شما قبلا در جایی اعلام کرده اید که نژادپرست هستید، از این رو گفتگو با شما را اخلاقا درست نمی دانم.
ببینید شما می گویید گیلانی ها سفیدپوست هستند، و در برابر موارد نقض، پاسختان این است که این ها "گیلانی واقعی" نیستند و از جای دیگر آمده اند، و به این ادعا هیچ توضیحی اضافه نمی کنید، این به روشنی مصادره به مطلوب از نوع اسکاتلندی واقعی است.
منظورم هم این نبود که شما سپید سپید هستید یا نیستید، منظورم این است که استفاده از اسکاتلندی واقعی جزء خلق و خوی نژادپرستان است، و معمولا تنها سلاح ایشان در پاسخ به هر چالشی است.
ویرایش از سوی homayoun : 10-21-2013 در ساعت 11:15 AM
انتونیو ویوالدی
دیگر اینکه من این را میخواستم بگویم که یکی از نژادهای ایرانی دست نخرده در آن شهر ها هستند.... به دنبال استواندن سپید بودن همه ی مردم یک شهر نبودم و نیستم .
داستان چیز دیگریست
انتونیو ویوالدی
sonixax (10-21-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)