ویرایش از سوی Mehrbod : 10-12-2013 در ساعت 03:23 PM
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
آقای محترم مهربد.
حرف های الان بدون تحقیق و سرچ توی گوگل هست. میخوام ببینم چقدر قبول داری.. تا بعدش با لینک معتبر نشونت بدم.
اتفاقا در آمریکا قانونی ست. فقط چند ایالت غیر قانونی کردن. یادمه آرنولد که فرماندار ایالت کالیفرنیا شده بود مخالف رسپیگری (سکس در برابر پول) بود. عده ای موافق و مخالف داشت.
ولی مثلا در لاس وگاس قانونی هست!
فقط 1 لینک نشونم بده که صفر شده! فقط یکی !
آزار جنسی شامل دام مردان برای زنان نیست! منم همچین چیزی نگفتم. زنان هم مردان رو مورد اذیت جنسی قرار میدهند!
اینکه مرد به فکر سکس و نرمش آلت و ارضای خودش هست شکی نیست!
ولی باید بپذیری مردهایی که اگر خوشحال باشند میروند دنبال سکس،
ناراحت باشند میروند دنبال سکس،
مال باخته باشن، سکس،
روز آخر عمرش باشه، سکس.
استخدام شده، سکس ..
اینو نمیتونی انکار کنی!
من نمیگم آدم نباید ذات و غریزه خودش رو از بین ببره! اتفاقا حامی رفتارهای ذاتی و فطری هستم. ولی بیماری سکس گرایی اصلا ربطی به ذات نداره! این بیمار هست!
متلک گویی اصلا عیب نداره. ولی مزاحم شدن، رفتار بیمارگونه ست
مگر فقط نیاز جنسی مختص مرد هاست؟؟ زنان نیاز ندارند؟ پس چرا زن ها متلک نمیگویند؟ اذیت نمیکنند؟ دست تو پشت و خشتک مرد نمیکنن؟ لباسشو نمیکشن پایین! (دربرابر مردها= صفر)
انگار کارت بهداشت چیست؟!
کسی که هر روز زیر دست و پای دیگری بوده، بهداشت 100 هم داشته باشه، چه فایده داره؟!
به روباه میگن کو شاهدت، میگه دمم! مرد مومن، برادر من، اخوی، همین انگلستان بیشترین آمار دزدی و قتل و تجاوز رو در بین کشور های اروپایی داره!
حالا چجور میگی من تا به جال ندیدم! نکنه چشمات ضعیف شده!
اگر میگفتی این تبهکار ها مهاجران آفریقایی هستند که فرهنگ اروپا رو ندارن، قابل درک تر بود تا بگی اصلا نداریم!
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
sonixax (10-12-2013)
بله. ما به اینگونه افراد بیمار سکس میگوییم. اینها نه فقط دنبال زن هستند. بلکه دنبال هر چیزی هستند تا آلت خودشونو ماساژ بدن و سکس کن! سکس با حیوان و خر!
در یوتیوب زیاده..
واسه زن ها هم هست. شکی نیست. ولی نمونه مردها بیشتره.
ما به افرادی که مدام دنبال سیگار و مواد هستند هم میگوییم بیمار مواد. معتاد.. حالا از نظر شما هرچی میخواهد باشد..
اتفاقا در فیسبوکم که بحث شد، کسی به غیر از آنارشی طرفداری شما رو نکرد. و هیچکس هم توهینی نکرد.. تعجب میکنم از این حرفت!
مردمد ایران گرسنه جنسی نیستند! نمیدونن چجور این رفتار کنن. وگرنه غریزه جنسی مختص مرد نیست! خانم ها هم غریزه دارند. منم وقتی یک پسر خوب میبینم، دلم میکشتش. ولی نمیرم بهش بچسبم و سینشو بگیرم و انگشت بزنم و متلک بگم و ...
شما که واسه هرچیزی مدرک داری. منبع داری. خب بیا و این رو هم ثابت کن.. الکی نگو..
امیدوارم بحث های خصوص بین ما به اینجا باز نشه. وگرنه حرف های توهین آمیزت هنوز در اینباکس من هست و میتونم نشون بدم!!
تمـــام
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
sonixax (10-12-2013)
هماکنون 1 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 1 مهمان)