ویرایش از سوی Mehrbod : 10-06-2013 در ساعت 06:21 PM
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
فرودگاه ها بوسه های بیشتری از سالن عروسی به خود دیده اند و
دیوارهای بیمارستان بیشتر از عبادتگاه ها دعا شنیده اند!
@MEHDI
من این چیستان ٥ جنبشه را گرفتم دیرتر بهتر نگاه خواهم کرد, خواستم یک راهنمایی هم بگیرم پشیمان شدم! (:
بجای وادادن در برابر واقعیت تلخ، بهتر است آدمی بكوشد كه واقعیت را بسود خود دگرگون كند و اگر بتواند حتی یك واژه ی تازی را هم از زبان شیرین مادری خود بیرون بیندازد بهتر از این است كه بگوید چه كنم ! ناراحتم! ولی همچنان در گنداب بماند و دیگران را هم به ماندن در گنداب گول بزند!!
—مزدک بامداد
sonixax (10-07-2013)
گرایشهایِ آدم هستند که نشد پاسخ. شاید یکی هم گرایشهایِ پدوفیلیایی داشت, او هم نباید سرپوش بگذارد و خودداری کند!؟
پرستش چوب و سنگ یا خدای نادیدنی هم بهتر از این نیستند, همگی گرایشهایی بودهاند که یک زمانی شاید کارکردی داشتهاند, ولی امروز دیگر ندارند و بیشتر زیان هستند تا سود.
—مزدک بامداد
Anarchy (10-07-2013),cool (10-07-2013),sonixax (10-07-2013),مزدك بامداد (10-06-2013)
مهربد جان با این جوابی که یه نفر داد من حرفمو پس میگیرم!!مثل اینکه شما بهتر از من مسلمین رو میشناسید!
گرایش پدوفیلی در ذات انسان ها نیست!
بحث ذات و نفس هست.. بحث پرستیدن هست... نه آزار و اذیت!
صبر کن من دینمو کامل کنم. محتواش رو بنویسم.. به وقتش هم میتونم معجزه کنم..
مطمئنم شما ایمان می آوری..
اصلا خدای ِ دین ِ من، هر روز صبح خورشید رو از مشرق می آورد. تو میتونی فقط 1 روز اونو از مغرب بیاری؟؟؟
اگر تونستی من دیگه دینمو کامل نمیکنم و بی خدا میشم.
حالا یکی میاد میگه خورشید که تکون نمیخوره! زمین میگرده شما فکر میکنی ....
اصل حرفمو نگرفتید!
من میگم خدای ِ دینِ من کاری کرده که همیشه آفتاب از شرق طلوع میکنه..
تو میتونی کاری کنی از غرب طلوع کنه؟؟
Anarchy (10-07-2013),cool (10-07-2013),Mehrbod (10-07-2013),Rationalist (10-08-2013),sonixax (10-07-2013),undead_knight (10-07-2013)
To ravage, to slaughter, to usurp under false titles, they call empire; and where they make a desert, they call it peace
Tacitus-
Anarchy (10-07-2013),cool (10-07-2013),sonixax (10-07-2013),مزدك بامداد (10-07-2013)
هماکنون 3 کاربر سرگرم دیدن این جُستار است. (0 کاربر و 3 مهمان)