خوش ندارم هیچ خطی را بی پاسخ بگذارم. گمانم تا همین جا را در ارسال قبلی پاسخ گفتم. خب اینرا نفهمیدم. ب اسپاگتی چهدست رو کردن در مرام من نیست. عیبها را میبینم و نادیده میگیرم و کلی کلنجار هست در پس هر ایرادی ک اگر گرفتیم. هیچوقت هم برای شخص خودم با کسی هم صحبت نمیشوم. حتما موضوع از جنبه های دیگری مهم است ک بیانش کرده ام. در گفتگو هم سعی کردیم این وجه متعهد را یادآوری کنیم و بسویش سوق دهیم و از اتحاد اپوزسیون گفتیم و تمام تاپیکهای ما ب همین سمت و سوی تعهدات فراشخصی وجود داشت. این حال و هوا و این تم در قید رو کردن دست و این مباحث سخیف نیست. اگر موضوع اهمیت کلی ندارد یا اگر مشکلی هست در این ک آرش خان را در این قواره ها بخاهیم بگویید. تصحیح میکنم.بگوئی؟حالا یعنی شما دست آرش بیخدا رو برای ما رو کردید ؟!همان موقع هم ک فعالیت میکرد پاسخی ب ما نمیداد. آیا من باید بگویم پاسخ ندادن چه معنائی میدهد؟راستی این رو هم بگم آرش بیخدا بعد از گفتگو دات کام دیگه در هیچ انجمنی فعالیت نخواهد کرد...پس انتظار نداشته باشید اینجا به شما پاسخی بدن...خیر خودتان گفتید ب اینجا سر میزنند. اگر پاسخ گو باشند ک اینجا آنجا ندارد. نباشند هم نیستند دیگر.میتونید به وبلاگشون مراجعه کنید !!چشم. سعی میکنم برادری ام را ب همه اثبات کنم. گوزنها یعنی برادر واقعی هر انسان.به هر حال نمیخوام دست روی گذشته کسی بذارم چون ممکنه هر کسی تغییر کنه.... اما سیر تغییر و تحول روحی شما رو این چند سال رصد کردیم !! پس فعلا شما اول برادری خودت رو ثابت کن تا بعد بریم سراغ آرش بیخدا و گفتگو دات کام